#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
شما فرانت اند کار کردی؟حس میکنم بک اند دوست ندارمبنظرت همین فرانت یاد بگیرم خوبه؟
من کار نکردم و استعداد هم ندارم.ولی برادرم رشته خودش کشاورزی بود.اما از بچگی رفت سراغ برنامه نویسیو امنیت شبکه ازین چیزا.الان مهندس مخابراته ( اسما مهندس مخابراته) حقوقش ماهی ۲ ۳ هزار دلاره و پروژه ای کار میکنه
من رشتم ریاضی بوده و مهندسی صنایع خوندم و تحلیل داده کار کردم. خواهرمم ریاضی کاربردی و یه مدت کار فرانت و تست نرم افزار میکرد . الان هیچکدوممون کار نداریم به جز دوستای دبیرستانم که تجربی خوندن. از ازمایشگاه و اتاق عمل بگیر تا دندون پزشکش.
رشته های تکنولوژی دارن به شدت اشباع میشن و تعدیل هم توشون زیاده. من حتی اسنپ شاپ و چای گلستان هم مصاحبه رفتم ولی اغلب با کانکشن استخدام میکنن و مصاحبه ها به شدت سخت و رقابتیه. در کل تجربی ها امنیت شغلی خیلی بهتری دارن بدون این همه زحمت.
من کنکور تجربیو به دانش اموز ۱۸ ساله هم پیشنهاد نمیدم چون خودم عمرمو گذاشتم پاش و خوندم برنامه نویسیم به این آسونیا نیست ۹۰ درصد میخان برنامه نویس شن یه کار مهارتی یادبگیر تو خونه تولید کن بنظرم
خیلی مهمه انتخاب کنکور تجربی انتخاب واقعی شما بدون تحت تاثیر برخی عوامل اجتماعی باشه ضمن اینکه کدوم شاخه این رشته رو میپسندین و توانایی قبول شدن بطور حتم در همون شاخه رو داشته باشین بتونین کارورزی خوبی داشته باشین بعدم آینده کجا باشین اطرافیان من در ایران نموندن حتی متاهلین بعدم که رفتن جای خوب رفتن حقوق خوب در داخل ایران شرایط خوبی نداشتن بعد همسرانشونم بردن در عین حال اگر فکر میکنین با توجه به چالش های زندگی زناشویی و قصد فرزندنداشتن میتونین بهای زمان و بپردازین بسم الله اگر نه فرانت اند باشین اما اونم پروژه محورِ