2821
2789
عنوان

خواستگارم

351 بازدید | 14 پست

یه خواستگار برام اومده بوده بعد پدرم هیچی راجبش به من نگفته البته بین منو و اون پسر چیزی نبوده ولی خب منم تازه از یکی شنیدم ازشم میپرسم اصلا بهم چیزی نمیگه نظرتون چیه خواهرا ؟ حتی خانواده پسر رو من گاهی دیدم اونام انگار نه انگار خیلی عجیبه

تا پسراتون بالغ نشدن براش زن نگیرید با تشکر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام

پس از کجا برات پیداش کردند از تو دیوار ..!

به نظرم بیشتر در موردش تحقیق کن ... تو اینگونه موارد که شناختی از طرف نداری باید بیشتر تحقیق کرد ..،

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

سلامپس از کجا برات پیداش کردند از تو دیوار ..!به نظرم بیشتر در موردش تحقیق کن ... تو اینگونه موارد ک ...

نه دیگه تموم شده قضیه که بخوام راجبش تحقیق کنم منظورم اینه هر چی راجبش به بابام میگم میگه نه خواستگاری نکرده درصورتی که خودم شنیدم داشت به یکی میگفت

برای من هم همینطور این حجم از بی احترامی به یک دختر و تصمیم گرفتن راجع به زندگی مشترکش بدون هیچگونه ...

دقیقا آنقدر میسوزم که خودش تصمیم گرفت این زندگی من بوده حتی خودم میگفتم نه لاقل دلم نمیسوخت

احتمالا پدرت رد کرده

خب آره خودش رد کرده ولی ازشم میپرسم میگه نه خواستگاری نکردن درصورتی که خودش داشت به یه نفر میگفت من شنیدم

درکت میکنم بابای منم خیلی هارو رد میکنه و من از بقیه میشنوم😂انگار بابام قراره عروس شه بجای من جواب ...

دقیقا 😅آدم انتظار داره لاقل نظر خود آدمم بپرسن یا حداقل انکارش نکنه والا

حواست باشهحرف از یک عمر زندگیهبا حرف کسی مجبور نشی انتخاب کنی آحتما تحقیق کنحتما بپرس

تموم شده قضیه اصلا بهم نگفته که من بخواد به تحقیق برسه تازه انکارم میکنه 😅