2821
2789

ما ماشین نداریم پدرم میخواد ماشین بخره اما صد تومنی کم داره من یکم طلا دارم که با کار کردن خودم خریدم پدرم بهم رو زد و گفت صد تومن بهم بده قرض بهت پس میدم اما من میدونم تا پس بده یکسالی طول میکشه یا شایدم نده

از طرفیم فک کنید جایی میخواد برید ماشین ندارید و لنگید همیشه

شما باشید کمک پدرتون میکنید یا نه ؟

اینم بگم پدرم ادم زحمت کشیه و سو استفاده گر نیست

نی نی یار تایید کن اولین تاپیکمه بعد چند وقت @همدل

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بودم میدادم البته شرایط همه یکسان نیست

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

اگه سو استفاده گر نیست بده بهش ،یا اینکه بگو ماشینو یه دانگ به اسمم بزن ؟؟میشع اصلا یا چیز چرتی گفتم ؟؟

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

کاش بابام بود جونمو بهش میدادم پول و طلا که دیگه هیچی

خداروشکر چون خانواده خوبی دارم مجردی از حقوقم خرج میکردم واسه خونه الانم همینطور اگه نیاز باشه

هرچند خداروشکر به من نیازی ندارن

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز