2821
2789
عنوان

سیلی خوردن

2556 بازدید | 48 پست

سلام دیشب یه سیلی خورد تو صورتم محکم

بعد از اون احساس کردم گوش کیپ شد دیگه هیچ چیز نشد تا گوشیم زنگ خورد گوشیم جواب دادم صدای گوشی بلند بود گذاشتم تو گوشم گوش سوت کشید بعد صدای وزوز میده از دیشب گاهی کوتاه مدت قطع میشه گفتم شاید جرم گوشم باعث شده وزوز کن با گوش پاک کن گوشم پاک کردم الان درد می کنه راهی هست هم وزوز گوشم درست بشه هم دردش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید بری معاینه

و شنوایی سنجی

حتما

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الهی بگردم

دختری هستم بلندپرواز ، کمالگرا و بی عقل و درحال از دست دادن زندگی خودم هستم، می نویسم برای تو که هرگز معمولی نبودی و من هیچ وقت بعد از تو معمولی نخواهم بود، سیلویا پلات شاعر موردعلاقمه (باشد که به روح او نادچار شوید) و لانا دی ری ترانه سرا و خواننده موردعلاقه ام.بنده دچار طاعون روح بعد از ۸ و ۹ ژانویه دچار شدم چنانچه که شما موضوع رو دریافت کردید و عقیده مخالفی با من دارید توصیه میکنم ریپلی نکنید. چیزی نیست که بشود با قرص و آمپول و نمی دانم قدم زدن کنار خیابون یا روشن کردن یکی دوتا سیگار کاریش کرد.این جا ، باور کنید ، من گاهی دیگر انگار نمیتوانم نفس بکشم.

کی این کارو زشت انجام داد سیلی زد بهتون؟

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه