2789

دوسال از من بزرگرته هیچ موفقیتی تو زندگیش نداشته خانواده درست حسابی هم نداره بهتره بگم کلا نداره زیادم خوشگل نیس وضع مالی هم نگم بهتره

فقط ی امتیاز نسبت ب من داره ک سر اون بهش حسودی میکنم

اعتماد ب نفسش و روابط عمومیش از بچگی عجیب بالاس توی هیچ جمعی محاله با چند نفر دوست نشه و من برعکس دقیقا:)سر همین یه دوس پسر خفن و پولدار هم داره ک هرکی با اون ببینتش تعجب میکنه چجوری تورش کرده، اونوقت من میرم با پسرای ۱۰ لول از خودم پایینتر چون اگ ازم بالاتر باشه اعتماد ب نفس نداشتم ب چخ میره و پسره اینو میفهمه

من واقعا ادم حسودی نیستم ولی ب اعتماد ب نفس این دختر ار بچگی حسودیم میسد و شاید تنها کسیه ک بهش حسودی میکنم

حسودی نکن سعی کن کمتر فکرکنی و ب رشد و ارتقای خودت فکرکنی و اعتمادبنفستو بالاببر و باکسایی ک در شانت نیستن دوست نشو اصلا و. .

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقن عزیزم آدمای حسودی مثه تو هیییییچ وقت قرار نیس موفق بشن تو زندگی منم دقیقن یه چهره معمولی و خانواده داغون داشتم ولی هیچ وقت به کسی حسودی نکردم الانم مستقلم درامد خیلی خوب دارم یه دوست پسر پولدارررر ام دارم که کوچکترین هدیه ای که بهم داده گوشی آیفونه و دقیقن با دوستام قطع ارتباط کردم چون حسودایی عین تو بودن خدا برا گرگ بیابون نخاد آدم نظر تنگی عین تورو

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

اسمش حسودی نیس. تو نقطه ضعفت رو متوجه شدی این خوبه. از حالا شروع کن روی تقویتش کار کن و بعدا دیگه خودتو با خود قبلیت مقایسه کن نه با دیگران

هزاران فاکتور درباره بقیه وجود داره که تو اونا رو نمی بینی و مقایسه ت به لحاظمنطفقی اشتباهه. اما توی مقایسه خودت با خودت تمام متغیرها یکسانن بجز تلاشی که قراره برای بهتر شدن انجام بدی

پس شروع کن

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

دقیقن عزیزم آدمای حسودی مثه تو هیییییچ وقت قرار نیس موفق بشن تو زندگی منم دقیقن یه چهره معمولی و خان ...

خب خوبه ک با خانواده داغونی اعتماد ب نفس عالی داری

دقیقن عزیزم آدمای حسودی مثه تو هیییییچ وقت قرار نیس موفق بشن تو زندگی منم دقیقن یه چهره معمولی و خان ...

چرا کیوکوشین حالا😄 بنده خدا صادقانه داره حسشو میگه و ازش ناراحته

خوشحالم که خوشبختی

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres