2789
عنوان

شرکت بیز

250 بازدید | 15 پست

سلام . یکی از دوستام بهم معرفی کرده که برم توی کار شرکت بیز و اینکه من دانشجو دندون هستم و واقعا وقت ندارم . ولی رفیقم خیلی اصرار میکنه که برم آموزش هاشو ببینم ، اگه شما یا اشنا هاتون توی این کار بودن میشه منو راهنماییم کنید ؟

قوی ترین عضله قلبیه که بد کسیو نخواد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره low level ترین و چیپ ترین کاریه که میتونی تو زندگیت انجام بدی هرچی جنس اشغاله باید به فامیل و درو همسایه قالب کنی اخرم مسخره ت میکنن.

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""

بنظرم اگه سررشته ای از بازار یابی نداری اصلا وقت و پولتو هدر نده چون تهش ضرر میبینی

من چندنفر از فامیلامون رو دیدم رفتن تو شرکت بازار یابی البته بیز ن ی چیز دیگه اخر ضرر کردن

متعهد و متاهل❤️💍

بنظرم اگه سررشته ای از بازار یابی نداری اصلا وقت و پولتو هدر نده چون تهش ضرر میبینی

من چندنفر از فامیلامون رو دیدم رفتن تو شرکتای بازار یابی اخر ضرر کردن و کلی جنس موند رو دستشون

متعهد و متاهل❤️💍

نه نرو ، احتمالا دوستت خودش تو بیز کار میکنه و میخواد تو زیر مجموعش بشی و یه سودی ببره ، توصیه اکید ...

ممنونم نسبت به توصیتون . خودمم راضی نبودم برم .

بنظرم اگه سررشته ای از بازار یابی نداری اصلا وقت و پولتو هدر نده چون تهش ضرر میبینیمن چندنفر از فامی ...

خیلی ممنون ،

من ی مدت نفیس میرفتم کارش نت ورکه کلاساش چرت و پرت ی مشت ادم بیکار علاف میان جلوت میگن ما بنز داریم شما بنز میخرید خونه میخرید و... ارزوهای محالشون رو قالب میکنن و میگن به تنهایی و با اینکار صاحب این چیزا شدیم درصورتی که اونا سرمجموعه هستن و ماهای زیر مجموعه باید جون بکنیم و اونا بلکه پراید بخرن کار مضخرفیه باید پول بدی جنس بخری بعد بفروشی اونم با التماس چون کی میاد برند نامعلوم بخره و مصرف کنه اخرشم از بس پولت میزه در میای

بری کف خیابون گدایی کنی خیلی شانش بهتره تا بری تو این شرکتای زیرمجموعهیی بیوفتی به دست و پای مردم تا ازت یچی بخرن و مجبورت کنن به آشنا و غریبه رو بزنی بسان زیرمجموعهت بشن اون دوستتم یروز متوجه اشتباهش میشه بلاخره ولی فرار کن از دست این جماعت مریض

من ی مدت نفیس میرفتم کارش نت ورکه کلاساش چرت و پرت ی مشت ادم بیکار علاف میان جلوت میگن ما بنز داریم ...

ممنونم ، از صحبت های اون لیدرا فهمیدم چیز جالبی نیست .

به من میگفت به به جایی میرسی که دندونپزشکی رو کنار میزاری . و یه اقایی هم فقط رشتهی منو داشت توی ذهنم بد نام میکرد .