2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم موهامو کوتاه میکنم.واس شوهرمم همیشه پشت گردنشو مرتب میکنم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نه من امروز میخام کوتاه کنم ولی میترسم دست ارایشگر بد باشه راسته دست ارایشگر مهمه؟

آره واقعا مهمه من موهای تاکمرموبردم دادم برام کوتاه کوتاه کرد دیگه هیچوقت موهام اونجوری برنگشت

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
نه...انرژی ذهن خود ادم مهمه.من بارها پسرونه کوتاه کردم .با ارایشگرا مختلف

راست میگی خیلی نگرانم شنیده بودم بعضیا انقدر دستشون بده دعوا میفته تو خونه 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
چجوری

جلو پیشونیم میبندم میزنم.از نت عکسش بود یاد گرفتم میشه مدل خورد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
راست میگی خیلی نگرانم شنیده بودم بعضیا انقدر دستشون بده دعوا میفته تو خونه 

نه بابا بیخیال باش.بخای اینجوری فکر کنی خب پس خرید لباس یا هرچیزیم باید بگی مغازه دار دستش بده یا خوب.