2777
2789
عنوان

چند سال دیگه ما نی نی سایتی ها👵

195 بازدید | 23 پست

اگر نی نی سایت باشه و ما باشیم تاپیکایی که میزنیم به نطرتون چطوریاس؟

مثلا تاپیک میزنیم از عروسامون گله میکنیم میگیم شما یادتونه پسرمو چطوری بزرگ کردم چقدر اینجا براش تاپیک زدم مریض میشد چقدر غصشو خوردم حالا این ورپریده اومده نمیزاره بیاد به من سر بزنه 

یا تاپیک میزنیم بهترین ایزی لایف کدومه؟😛

شما هم بگید  دور هم بخندیم😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میفهمم مادرشوهرم از دستم چی میکشید😢 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

ما شاء ا... همه مادرشوهرهای آینده،دارن کلاس و واحدشون پاس میکنن تا آموخته هاشون به نسل بعد منتقل کنن

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
عروسم اومده اينجا تاپيك زده از من گله كرده شما ك درجريان زحمات من هستيد بريد بشوريدش بزاريدش كنار گز ...

و اینکه

هر کی اسکرین شات صحبتهاش داره بهم بده تا به پسرم نشون بدم

هر کی اینکار بکنه براش صد تا صلوات میفرستم.واا...   .خون دل خوردم تا پسرم بزرگش کردم

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

عروسم هروز کلی خرجِ چیتان فیتانش میکنه 

پسرم  صبح تا شب دنبال کار کردن برای مخارج زنشه

طفلی پوستو استخون شده😔 زنش یه غذای درست حسابی جلوش نمیزاره !! الهییی به زمین گرم بخوره

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
عروسم هروز کلی خرجِ چیتان فیتانش میکنه  پسرم  صبح تا شب دنبال کار کردن برای مخارج زنشه ط ...

خخخخخخ

خیلی بلدی

منکه هرشب خونشون میرم تا ساعت سه چاهار تا بخوابن منم برمیگردم خونم بعضی وقتا ب،یاد قدیما مادرو پسر باهم میخوابیم نمیدونم چرا عروسم بدش میاد هی میره توالت میاد درو محکم میبینده منکه مادرشوهر خوبیم هیشکی مثه من نیس ولی حیف عروس خوبی گیرم نیومده

۹۹/۹/۹  💖💖
منکه هرشب خونشون میرم تا ساعت سه چاهار تا بخوابن منم برمیگردم خونم بعضی وقتا ب،یاد قدیما مادرو پسر ب ...

همدردیم خواهر

خدا از باعثو بانی این وصلتا نگذره!

فک کنم پسرمو چیز خورش کردن واِلا فرهاد من اهل ازدواجو اینا نبود که بچه م میگفت من دلم نمیاد از مامانم جدا شم😢

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊