2821
2789
عنوان

عروس هلندی گم شده

214 بازدید | 10 پست

سلام دوستان از دیروز تا الان عروس هلندی گم شده و قرار کرده در اصل همه جارو دنبالش گشتیم پیدا نکردیم دیشبم تهران خیلی رعدو برو بارون شدیدی بود و من بشدت نگرانش بودم اما از امروز جفتش همش جیغ میزنع از دیشب هیچی نخورد بودو نخوابیده بود اما الان یکم داره غذا میخوره موندم چیکار کنم خودمو چطوری آروم کنم چون واقعا وابستش بودم ۲۵روزش بود آورد بودمش الان سه ساله داشتنش:)

آگهی چاپ کن تو محلتون

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چ جالب عزیزم

س ساله داری آفرین الهی پیدا بشه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

منم عروس هلندی دارم . یک روز نباشن ، اعصابم خورده ... جالبش اینه که عروس هلندی های من اینقد دستی شدن و وابسته من و مامانم هستن ، اصلا فرار نمیکنن ، حتی من چند روز پیش عروس هلندیم رو شونه ام بود باهاش رفتم رو تراس ( اصلا حواشم نبود رو شونمه ) بچه بیشتر خودشو چسبوند به من ... فقط چسبیدن به شونه های ما ... اصلا عروس هلندی پرنده تو قفس نیس عاخه ... واسه ما از صبح تا شب ولن تو خونه ، رو شونه هامونن . حالا یکم پی پی میکنن ، ولی خب پی پی هاشون زود خشک میشه و تند تند تر خونه رو جاروبرقی میکشیم . شبا هم که میخوایم بخوابیم ، میکنیمشون تو قفس ( گرچه از ساعت 20:45 تا 21:00 دیگه خودشون میرن رو قفسشون ، که یعنی میگن ما خوابمون میاد ، جمعمون کن😂 ) و میذاریمشون تو اتاق مامانم که پرده اش ضخیم و تیره اس که صبح ها افتاب شدید نیفته که بیدار شن و سر و صدا کنن ... مثلا اگه کسی اتاق تاریک نداره ، میتونه بذارتشون تو حمام ... صبح ها هم حتی تا ساعت 11 ظهرم بخوابیم ، صداشون ذره ای در نمیاد . ( شاید بگی من راجب گم شدن عروس هلندیم گفتم ، چه ربطی به این داستانا داشت😂 عاخه دوستان اینجا خیلی از سر و صدای عروس هلندی ها حرف میزنن و میگن اعصابمونو خورد کرد و ... نوشتم که دوستان بخونن و راهنمایی شن و خدایی نکرده این فرشته های کوچولو رو اذیت نکنن ) و در ضمن عزیزم باید پر هاشو چسب بزنی تا نتونه پرواز کنه ، بعد دیگه عادت میکنه و کلا پرواز نمیکنه ، مگر خیلی کوتاه و سطحی ... بگیرش ، طوری که خیلی فشارش ندی ، اون چند تا شاه پر بزرگش رو با چسب نواری ( چسب شیشه ) بچسبون بهم ... یعنی شما بگیرش ، یکی دیگه زود این کارو بکنه . البته که خودشون با نوکشون ممکنه چسب رو بکنن ، باز دوباره بزن یا چسب رو بیشتر بزن .

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

منم عروس هلندی دارم . یک روز نباشن ، اعصابم خورده ... جالبش اینه که عروس هلندی های من اینقد دستی شدن و وابسته من و مامانم هستن ، اصلا فرار نمیکنن ، حتی من چند روز پیش عروس هلندیم رو شونه ام بود باهاش رفتم رو تراس ( اصلا حواشم نبود رو شونمه ) بچه بیشتر خودشو چسبوند به من ... فقط چسبیدن به شونه های ما ... اصلا عروس هلندی پرنده تو قفس نیس عاخه ... واسه ما از صبح تا شب ولن تو خونه ، رو شونه هامونن . حالا یکم پی پی میکنن ، ولی خب پی پی هاشون زود خشک میشه و تند تند تر خونه رو جاروبرقی میکشیم . شبا هم که میخوایم بخوابیم ، میکنیمشون تو قفس ( گرچه از ساعت 20:45 تا 21:00 دیگه خودشون میرن رو قفسشون ، که یعنی میگن ما خوابمون میاد ، جمعمون کن😂 ) و میذاریمشون تو اتاق مامانم که پرده اش ضخیم و تیره اس که صبح ها افتاب شدید نیفته که بیدار شن و سر و صدا کنن ... مثلا اگه کسی اتاق تاریک نداره ، میتونه بذارتشون تو حمام ... صبح ها هم حتی تا ساعت 11 ظهرم بخوابیم ، صداشون ذره ای در نمیاد . ( شاید بگی من راجب گم شدن عروس هلندیم گفتم ، چه ربطی به این داستانا داشت😂 عاخه دوستان اینجا خیلی از سر و صدای عروس هلندی ها حرف میزنن و میگن اعصابمونو خورد کرد و ... نوشتم که دوستان بخونن و راهنمایی شن و خدایی نکرده این فرشته های کوچولو رو اذیت نکنن ) و در ضمن عزیزم باید پر هاشو چسب بزنی تا نتونه پرواز کنه ، بعد دیگه عادت میکنه و کلا پرواز نمیکنه ، مگر خیلی کوتاه و سطحی ... بگیرش ، طوری که خیلی فشارش ندی ، اون چند تا شاه پر بزرگش رو با چسب نواری ( چسب شیشه ) بچسبون بهم ... یعنی شما بگیرش ، یکی دیگه زود این کارو بکنه . البته که خودشون با نوکشون ممکنه چسب رو بکنن ، باز دوباره بزن یا چسب رو بیشتر بزن . برای اون بچه هم یه جفت بخر لطفا ، گناه داره تنهاس . اصلا از تنهایی خوششون نمیاد . و بسیار بهشون محبت کن لطفاااا . بار دومه دارم این متنو میذااااارم . منتشر نمیشه که ، خوبه پیش بینی کردم منتشر نمیشه ، کپیش کردم .

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

تجربه کاربر ❌️

بچه ها من امروز معجزه رو به چشم دیدم بخدا برای ما خیلی مهم بود چیزی که گم کرده بودیم و اون هم کارت سوخته ماشین بود دقیقا دو روزه که داریم دنبالش میگردیم و پیداش نمی کنیم و امروز من 70 تا یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی رو به نیت پیدا شدن شروع به خوندن کردم که چهارتا مهره از تسبیح رد کردم و بعد مامانم گفت ایناهاش در صورتی که قبلا اونجا رو گشته بودیم

برای. عروس هلندی ات از گوگل دعای حصار خضری

1: صلوات ابراهیمی :7 مرتبه

2 :سوره حمد :7 مرتبه

3:ایه الكرسي ( تاهوالعلي العظيم) :7 مرتبه

4:سوره كافرون :7 مرتبه

5:سوره توحيد (اخلاص) :7 مرتبه

6.سوره فلق :7 مرتبه

7:سوره ناس :7 مرتبه

8:(سبحان الله والحمدالله و لااله الا الله والله اكبر

ولاحول ولا قوه الا بالله العلي العظيم) 7 مرتبه

9 :صلوات ابراهیمی :7 مرتبه

*توجه :بعد خواندن حصار خضری بلافاصله دستها رو بالا بیارید مثل قنوت (دعای دست) و به انها بدمید و به تمام اعضای بدن بکشید

در قسمت سر دست باید پوست سر را لمس کند

به نیت حفاظ وحصار. عروس هلندی ات بخون دایره طلایی دورش. بکش. از خدا بخپاه صحیح سالم پیدا شه برگرده.