2821
2789
عنوان

چطوری اعتماد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 59 پست

بعضی خیلی صبورن سالها اعتماد کسیو جلب میکنن تا ضربشونو بزنن

نباید سادگی کنی سادگی دیگه ارزش نیست مخصوصا بزای زنها قبلا بخاطر افکار زنستیز سادگی جزو وظیفه و ارزش زن بود تا مردا سختشون نشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اعتماد نمیکنیمدر گذر زمان اعتماد خودش به وجود میاد

خب برای ارتباط اولیه هم من مشکل دارم

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

من اصن ب هیچکسی اعتماد نمیکنم

کار خوبی میکنی

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

به چشمای یه آدم نگاه کنید و به نوع صحبت کردنش تا حدود زیادی متوجه میشید میشه بهش اعتماد کرد یا خیر

باور کن چشما هم دروغ میگن

بعضیا بازیگرای خوبینمیبینی طرف معصومیت از چشماش میباره ولی لاشیه

دقیقا به شخصه این مورد رو دیدم

دوستان نظرات همتونو خوندم و ممنونم که چشم بسته گذر نکردید چون برام مهم بود ببینم بقیه چه حسی دارن، و اینکه اعتمادی که من میگم فقط به منظور جنس مخالف نیست ، من حتی به دوستای ۱۰ ساله خودمم اعتماد ۱۰۰٪ نداشتم ولی بازم ضربه خوردم ازشون.. قبلا به یکی اعتماد ۱۰۰٪ داشتم و همون باعث شد به هیچکس اعتماد نکنم...چه حس بدی داره که همه بیاعتمادن و بازم آسیب میبینن...ای کاش جامعه مون یکم بهتر بشه

بعضی خیلی صبورن سالها اعتماد کسیو جلب میکنن تا ضربشونو بزنن نباید سادگی کنی سادگی دیگه ارزش نیست مخص ...

دقیقا ، ولی واقعا اعتماد درست کردنش خیلی طول میکشه اما خراب کردنش شاید چند ثانیه طول بکشه..چیزای باارزش سخت بدست میان و راحت از دست میرن

اعتماد نمیکنماز زمانی که یکیو میبینم همه چیزو واسه روزی که پشتمو خالی کنه یا بهم بخواد ضربه بزنه اما ...

منم اینطورم هر لحظه احتمال اینو میدم که به اعتمادم خیانت بشه

سخت میتونم اعتماد کنم، شاید سالها زمان نیاز داشته باشم

و اگه بعد از سالها اون اعتماد شکسته بشه چی ؟

بعضی موقعا از دستم در میره اعتماد میخورم یا گول میخورم و بعدش ضربع میخورم ، با اینکه هی ب خودم میگم ...

مشکل تو نیستی اون آدمایین که حس زرنگی میکنن و از اعتمادت سواستفاده میکنن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز