2777
2789
عنوان

چطوری به همسرم بگم باردارم تو رو خدا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 78 پست
من شوهرم فهمید حتی ی لبخند هم نزد.میتونی ی لباس نوزاد بخری با کاغذ بنویسی باباجون ۹ ماه دیگ میام کاد ...

واقعا خوشحال نشد من سال قبل وقتی نی نی چکم مثبت شد همسرم کل خونه رو گذاشته بود رو سرش میخندید و داد میزد تا جایی همسایه ها فک کردن چی شده امده بودن دم در دلی متاسفانه چند روز بعدش پری شدم الانم میدونم وقتی بفهمه بابا میشع خوشحال بشه 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگش بزن بگو امشب یه مهمون مهم داریم  زود بیا

هر چی اصراار کرد که کی؟

بگو وقتی بیای میفهمی 

لباس خوشکل بپوش

شام مورد علاقش درست کن

ژله ، کیک و... 

شمع ، یه شاخه گل رز 

یه مقدار اذیتش کن 

بعد

جواب آزمایشت و بی بی چکت رو بذار تو یه جعبه کادو  بهش بده  خودش ببینه و بفهمه

روش هم بنویس از طرف نی نی 

یا سلام بابا جون  

دیگه خودت بلدیییییی   

تاریخ عروسیمون  ⇦ 30مرداد و 1شهریور  1398          کاش اتفاق بیفته......    
يادمه يه نفر تعريف ميكرد يه بنده خدايي بي بي چك مثبتو گذاشته تو بستني خوري روش بستني ريخته داده ...

من مجردم  نمیدونم  مگه جیشی میشه ؟؟   

تاریخ عروسیمون  ⇦ 30مرداد و 1شهریور  1398          کاش اتفاق بیفته......    
واقعا خوشحال نشد من سال قبل وقتی نی نی چکم مثبت شد همسرم کل خونه رو گذاشته بود رو سرش میخندید و داد ...

خوشحال شد فک نمی کرد من حامله باشم هنگ کرده بود میگفت ن راستش بگو آخه گفته بودن بارداری خارج از رحمه اونقدر درگیر آزمایش دادن بودیم ک فکر میکردیم باید بریم سقط کنیم بخاطر همین جا خورده بود اما الان بچه رو از همه دنیا بیشتر دوست داره

ووی موهای تنم سیخ شد، چه خوشمزه 😍😍😍

آره واقعا گلم خیلی خوب بود😍

من خودم خیلی دوس داشتم این کار و بکنم ولی چون دوبار قبلش سقط داشتم وقتی بی بی مثبت شد نفهمیدم خوشحال بشم یا بترسم فقطط با دستای ارزون بردم نشون شوهرم دادم چون دفعات قبل انقد ذوق کرده بودیم و اونجوری شد ایندفعه بیشتر شوکه شدیم🙈🙈🙈

ولی خدارو شکر این فرق داشت با اون دوتا و الان ماه ششم رو تموم میکنم💕