2821
2789
عنوان

تولدمه امروز🥹✨

242 بازدید | 17 پست

برای خودم مینویسم💞🎂

مرسی که امسال قوی تراز پارسال بودی و کلییی چالش وسختی رو امسال پشت سر گذاشتی🥹🥲✨

امسال امسال سال بهتری واست باشه برعکس پارسال که کل روزارو غصه خوردی و اشک ریختی🫰🏻✨

تولد۲۶سالگیت مبارک الهام خانوم🥹😍

بچها میشه برای قبولی ارشد ژنتیکم دعا کنید؟

عمیقا به دعاهاتون نیازدارم🥹💞

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تولدت مبارک عزیززم😍👏

موقع ارزو کردن واسه حاجتروایی ما هم دعا کن❤️

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

چه جالب امروز تولد منم هست من 21 سالم میشه

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

تولدت مبارک خوشگل خانم🎻🫀

آرزوهات خاطره شن 😍💫🫂

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂 ایران زمین💫🫀