میشه تجربتون رو بگید ؟ برای مراقبت پوستی اینا میخواستم
ارسال دارن الان؟چون الان خیلی از انلاین شاپ ها و سایت ها ارسالشونو بستن...
اگه کسی سایت یا پیجی میشناسه که معتبر باشه ممنون میشم معرفی کنید
در این سوگ عظیم،او به دنبال ماه خویش میگردد؛هر پیکر،بذری ست که از خاک استبداد،جنگل آزادی خواهد رویاند.آقایون عزیز ممنون میشم درخواست دوستی ندید با تشکر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ارسال به موقع دارن همه چیزشون عالیه تخفیف هم دارن اعتبارم داشته باشی قسطی هم میتونی خرید کنی در کل عالیه من چند ساله خرید میکنم تو خوابگاه هم همیشه دسته جمعی خرید میکنیم
اره خوبه ولی مثال کرم پودراش اکثرا مینی آن سایزشون حواست ب این نکته باشه در کل خوب رو بمعمولیه بخوام سفارش بدم احتمالا مجدد سفارش میزنم امن تر بود برای من
عسل بانو هم ک داغان بود سه تا محصول پوستی کره ای فرستاد یکی از یکی بدتر
از نوشتن منم لایک کنید فلان در تاپیک من خودداری بفرمایید . آقایان درخواست دوستی نفرستید حذف میشه
من چند وقت پیش حدود دو هفته پیش سفارش دادم خودت از بین گزینه های پیشنهادی تعیین میکنی بینچه تاریخی به دستت برسه که خدایی همون تاریخی ک تعیین کردم رسید، بعد یه محصول خریدم افش ۴۰ درصد بود گفتم شاید انقضاش کممونده ولی اوردن دیدم هرچی خریده بودم از جمله لیپ گلاس پودر فیکس کانتور کانسیلر از ۴۰۴ تا ۴۰۸ انقضا داشت درکل عالی بود من خیلی راضی بودم