2777
2789
عنوان

علائم یک هفته قبل زایمان

3389 بازدید | 8 پست

مامانایی که تجربه زایمان طبیعی داشتید میشه بیاید بگید که هفته آخر یا چند روز قبل اینکه دردای زایمانتون شروع بشه چه علائمی داشتین?علائم خاصی داره که متوجه بشیم یا نه همون درد زایمان که یهو شروع بشه?..

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

عزیزم از هفته قبل که علایم زایمان سروع نمیشه فقط اینکه لگنت و استخونای اون ناحیه دردشون بیشتر میشه انگار که دارن جا باز میکنن. من از شب قبل از زایمانم دل درد داشتم و مهمترین نشونه برا من ترشحات خونی بود که ازم خارج شد ولی دردای اصلی و منظم از فردا ظهرش شروع شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

41هفته بودین موقع معاینه?قبلش معاینه نداشتین?

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد
عزیزم از هفته قبل که علایم زایمان سروع نمیشه فقط اینکه لگنت و استخونای اون ناحیه دردشون بیشتر میشه ا ...

اخه منم استخون لگنم و کشاله رانم یکی دو هفته اس خیلی درد دارم ینی منتظر زایمان باشم یا ماه آخر طبیعیه من الان ۳۵هفته و ۳ روز هستم و از هفته ۳۴ این دردارو دارم 

بیایین از تجربه هاتون بگین دیگه هفته اخر چ علائم خاصی داشتین

من همش حس میکنم استخون پاهام میخوادبشکنه وپاهاموبادمیخوادبگیره دلمم دردمیکنه 

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون