2821
2789
عنوان

بدنسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 21 پست
بیا روبیکا کارت دارم ، بعدم مگ سوال پرسیدن جرم هست ؟؟

بجا نیاوردم متاسفانه

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بجا نیاوردم متاسفانه

ساره ام یادت نیست واقعا 😤 از ورامین بودم مدتی باهم چت میکردیم هرشب تو روبیکا ، اون داستان کذایی عثمان و عکس عثمان برام دادی میگفتم میخامش

داری سر به سرم میزاری خدایی ؟؟

برنامه تمرینی اشتباه مصرف کم پروتئین مصرف ناقص کربوهیدرات ها و روغن طبیعی باعث میشه بدن هیچ تغییری ن ...

اخه باشگاهمو عوض کردم برنامه هام هرماه عوض میشه. چندساعت بشه که شوک واردشه من تقریبا۲ ساعت طول میکشه

سلام، یه سؤال داشتم من وزنم خیلی کمه ولی یه مقدار جزئی شکم دارم خیلی زیاد نیست با چه روشی همون یذره رو هم اب کنم؟؟

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲