2777
2789

بعد 6 سال حامله شدم. سونو که رفتم سن جنین رو 6 هفته گفته بدون ضربان قلب. اما از روی تاریخ پریودم 9 هفته باید باشم. دکترم امیدی نداری و میگه باید ردش کنی. 

هیچ لک و خونریزی هم از اول بارداری تا حالا نداشتم.

شماها تجربه مشابه دارید؟ باید چی کار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن تا یکی دو هفه دیگه. من شنیدم گاهی قلب بچه در هشت هفتگی تشکیل میشه. بر اساس سونو فکر میکنم سن بارداریت دقیق تره

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

تا هفته 12 صبر کنید بعضی ضربان قلبشون دیر تر نشون میده. دخترخاله من تا هفته 11 صبر کرد ضربات قلب بچش اومد

البته واسه اون گفته بودن قلبش تشکیل نشده بابد سقط بشه

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
پوچ نیست. جنین و ساک حاملگی و کیسه زرده تو سونو دیده شده.

گلم منم دو بار سقط داشتم به همین صورت که رشد جنین توی ۶هفته متوقف میشد شما دو هفته صبر کن بعد برو سونو ان شاالله رشد کرده اگه نکرده بود بعد بهت قرص میده برای سقط اصلا هم قبول نکن کورتاژ بشی گف کورتاژ دکتر تو عوض کن ۶هفته چیزی نیست که کورتاژ بخواد

منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد

خودم امید زیادی داشتم که زنده است و وقتی دکتر بهم گفت بستری شو نرفتم

یه شب دل درد عجیبی گرفتم و شروع به لکه بینی کردم بازم توجه نکردم یهویی نصف شب شروع کردم به سقط کردن

اوضاع وحشتناکی بود 

توی حمام ضعف کردم

امیدی نداشته باش دیگه خودت برو بیمارستان تحت نظر بچه تو سقط کن

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...
گلم منم دو بار سقط داشتم به همین صورت که رشد جنین توی ۶هفته متوقف میشد شما دو هفته صبر کن بعد برو سو ...

دلیل سقطات فهمیدی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود