2821
2789
نه اتفاقا از بچگی میرفته سرکار الانم مغازه گیم نت داره خیلی با عرضشتو این سن ماشین داره

پس چرا آنقدر بیکاره که به تو میگه هر روز بریم بیرون ؟؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه وااقعا موقعیتشو نداری ک بری پیشش هرروز یا زود بزود بهش بگو یجوز توضیح بده بفهنه درک کنه ولیی اگه میتونی، چجوری دلت میاد نری من ارزومه از خدامههههه بتونم بخدا هرروز میرم پیشش

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

شبا بیکاره🥴

نرو شبا بیرون .بگو نمیتونم چه خبره هر روز هر روز دیت

تو سرکار میری من دختر خونم .اگر میخوای منو ببینی صلاه ظهر والسلاممم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اگه وااقعا موقعیتشو نداری ک بری پیشش هرروز یا زود بزود بهش بگو یجوز توضیح بده بفهنه درک کنه ولیی اگه ...

تو چرا نمیری دیت اگه خیلی دوسداری دختر

حالا من بیکار نیستم یا مشکل خانواده یا میترسم

پرو شه

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔