2777
2789

سلام 

پیشاپیش خیلی ممنون ازتشریف فرماییتون

من از18اردیبهشت به مدت ده روز دوفاستون خوردم 

بعدش بجای 7روزپریودی 3روزپریودداشتم الانم که پنج روزازپاک بودنم میگذره درد سینه ی شبیه قبل پریودی دارم 

شمایی که قرصومصرف کردی همچین حالتی داشتین؟ 

یعنی ازعوارض قرص میتونه باشه؟  

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
دوفاستون برا چیه

سیکلم 35روزه بوددکترواسه 28روزه کردنش بهم داد 

آخه یکساله تواقدامم فعلاخبری نیس گف اینومصرف کن اگه تاثیرداشت دوماهه باردارمیشی 

دیگه نمیدونم والا

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یادمه بعد از مصرف دوفاستون که شرایطم مثل شمابودٰ،پریودم کم شد با خونریزی کم و اینکه دچار لک بینی قبل از پری هم شدم.علائم پری رو هم همیشه چند روز بعد از تموم شدن پری دارم.

عزیزم من یادمه بعد از مصرف دوفاستون که شرایطم مثل شمابودٰ،پریودم کم شد با خونریزی کم و اینکه دچار لک ...

باردارشدین بعدش؟ 

کمک کننده بود

دوفاستون برای تنظیم پری...درکنارش دکتر کلومیفن هم داده بود ولی تخمک نداشتم کلا.

منم بعداستفاده حالتام دقیقاً مثل شمابود... ان شاالله همگی به حق این ماه عزیز بارداربشیم 

میگن اگه لقاح صورت بگیره جاشو صفت میکنه نمیزاره سقط بشه

اگه لقاحم صورت بگیره دیگه...! 

خبری نیس که نیس 😢😢

منم بعداستفاده حالتام دقیقاً مثل شمابود... ان شاالله همگی به حق این ماه عزیز بارداربشیم 

من اول باید برم خونه خودم ...الان دوماهه خونه پدرمم وسرهیچییییی قهریم و همسرمم اصلا سراغمو نگرفته...ان شائ الله اگه قسمت شد دوباره برم تو اقدام...

من اول باید برم خونه خودم ...الان دوماهه خونه پدرمم وسرهیچییییی قهریم و همسرمم اصلا سراغمو نگرفته... ...

الهی عزیزم.. 😢😢ان شاالله که شوهرت خودش پیشقدم شه وبیاددنبالت