2789
عنوان

حق با منه یا نامزدم ❓ ❓

634 بازدید | 17 پست

نامزدم نیست هنوز پار.تنرمه، بهم میگه بداخلاق، میگه اخلاقت بو میده

خیلی بداخلاق نیستم فقط یه مدته بخاطر مشکلاتی ک دارم کم تحمل شدم و قاطی میکنم زود

بی حرمتی نمیکنم اصلاااا، قهر میکنم یا کم محلی، بعضی وقتام داد میزنم، به ندرت ن همیشه

همش بهم میگه بداخلاق

یبار بهش گفتم نمیتونم ک هم شاغل باشم هم خوشگل باشم هم خوش اخلاق باشم ، میگه تو در حدی خوشگل نیستی ک بداخلاق باشی

خیلیم خوشگلم از حسودیش میگه

کم حوصله شدم بخاطر افسردگی و ناراحتی... 3ساله باهمیم اولاش خیلی ذوق ازدواجمون داشتم انقد نیومد ک دیگه دلمو زده براش ذوق ندارم دیگه

جلو خودم نمیگیرم نایس باشم تا دوستم داشته باشه برام مهم نیس چی فکر میکنه... من 23سالمه، اون 25. شهر من کوچیکه اون کلان شهر زندگی میکنه

بنظرتون جدا شم؟ علاقم خیلی کم شده بهم یچیزی گفت ک یه روزه کامل قهرم اونم پیام نداده

قراره تا شهریور بیاد خواستگاری، جدا شم یا صبر کنم؟

یه مشکلیم ک هست چون خودم شغلم رسمیه ، خانوادم میگن باید حتما شغل همسرم رسمی و استخدام باشه، اون شغلش آزاده

هیچکدوم از خواستگارامم تا حالا خوشم نیومده تو این شهر بدرد نمیخورن انگار پسراش... چیکار کنم بنظرتون؟

@niniyar لطفااااا تایید کنییید واجبه

قوی بودن تنها انتخاب منه🫀 🎀

یعنی الان ما بگیم جدا شو جدا میشی عشقم؟ 🫠

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ادم بدرد بخوری نیست

کسی که تو دوستی اینجوری بگه بعد ازدواج دیگه نگاتم نمیکنه

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

اگه میخواست بیاد بگیره تو این سه سال می اومد فکر نکنم تا شهریور هم بیاد

فرض کنیم همبن فردا اومد خواستگار با این کدورت و حرف هایی که بین تون رد بدل شده یا سردی که به وجود اومده فکر نکنم رابطه خوبی بشه

اگه میخواست بیاد بگیره تو این سه سال می اومد فکر نکنم تا شهریور هم بیاد فرض کنیم همبن فردا اومد خواس ...

دانشجو بود سالای قبل، امسال حتمنیه اومدنش یچیزی میگه سر حرفش هست، فقط ناراحتم کرده دلمو زده

قوی بودن تنها انتخاب منه🫀 🎀

تو که سنت کمه چه عجله ای هست که ازدواج کنی میگی خاستگارامم خوب نیستن مگه چند سالته آخه

در ضمن وعده وعید میده میاد از الان بهش سرد شدی فایده نداره که زورکی فقط میخوای ازدواج کنی