2777
2789
عنوان

جاری

359 بازدید | 27 پست

سلام .جاری من اولای ورودم به خانواده شوهرم خیلی از مادرشوهرم و کلا فامیل شوهر بد میگفت و من ناخوداگاع بعد چندماه تحت تاثیر صحبتاش قرار گرفتم و یسری کدورت پیش اومد که تجربم این بود که این خانوم بیماره و تنها قصدش اینه که من رو به عنوان ادم بد نشون بده مثلا میگفت من بدم میاد از مادر نمیدونم دو رنگه ریاکاره بعد هر روز خونه مادرشوهرم بود منم تصمیم به قطع رابطه کردم یعنی الان قهر نیستیم ولی نه تماس میگیرم نه اون تماس میگیره خونشون هم نمیریم اونام نمیان یعنی کاری به کارش ندارم ببینمش فقط سلام به عنوان بزرگتر و تموم .حالا امروز میخایم بریم باغ سه تاییمون که گیلاساشا بچینیم بنظرتون برم یا نرم ایا درکل کارم درست بوده یا نه میدونین یه حسی دارم هی میگم الان اونا پیش خودشون چه فکری میکنن چه رفتاری داشتع باشم میشه خواهرانه کمکم کنین

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

شما اصل رو بزار رو‌ارتباط سالم از امروز سعی کن با خانواده شوهرت رفتار منطقی داشته باشی ب حرف اونم گوش نده اگ واعا چیز بدی دیدی از خانواده شوهر همین روال الانتو درپیش یکی 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

اصلا کاریش نداشته باش کنارش نرو برو تفریحتو بکن بگو بخندتو بکن از طبیعت لذت ببر اومد کنارت از کنارش بزار برو محلش نده اینقدر تکرار کن بفهمه خودش کلی هم خوش باش هم اعصابت راحت میشه هم اون میسوزه امتحان کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما اصل رو بزار رو‌ارتباط سالم از امروز سعی کن با خانواده شوهرت رفتار منطقی داشته باشی ب حرف اونم گو ...

من به مادرشوهرم احترام میذارم حتی از در بیاد تو جلو پاش پا میشم بخاطر حرمت موی سفیدش و اینکه اگع کاری میکنه تحمل میکنم چون بالاخره مادره حساس نمیشم ولی در مورد جاریم موندم چه برخوردی کنم نمیخام صمیمی بشم دوباره شروع کنه به خوردن مغز من 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

عزیزم یاد بگیر اجازه ندی کسی بد فرد دیگه ای را به شما بگه به قولی پیش شما غیبت کنه از کس دیگه 

چون هم ذهنت و تحت تاثیر میزاره هم اینکه کسی که حرف یک نفر را پیش شما بگه حرف شما را هم میبره به کس دیگه میگه

اگه تونستی این اصل را رعایت کنی در زندگیت دیگه نیازی به این فکرها نداری و راحت رابطه ات را ادامه میدی

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

بعد دوست گرامی رفتی گیلاس چیدی سهم منم بهم بده

من عاشق گیلاسم   

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
من به مادرشوهرم احترام میذارم حتی از در بیاد تو جلو پاش پا میشم بخاطر حرمت موی سفیدش و اینکه اگع کار ...

هر وقت خواست شروع کنه رو بگو دوسندارم اینجوری بگی پشت سر کسی  خیلی راحت ناراحتم میشه بشه 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

مثلا به من میگفت من ماه هفتم بارداریم مادر مخ شوهرمو شست منو زد رفتم خونه بابام شوهرم گفت بچمو بدنیار بیار بده به من برو ایقد من براش غصه خوردم بعد یه روز گفتم مادر چرا اجازه دادین بزندش گناه داره رودررو کردم بعد فهمیدم جاریم برا بد نشون دادن اونا و جلوگیری از ارنباط من با اونا دروغم میبافته 

انقداينجابدجاري راشنيدم ازجاري دارشدن ميترسم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بعد دوست گرامی رفتی گیلاس چیدی سهم منم بهم بده من عاشق گیلاسم    

عزیزمممم خخخخ 

انقداينجابدجاري راشنيدم ازجاري دارشدن ميترسم

نه درست نیست بستگی به شخصیت ادما داره نه نسبتشون با شما 

بهههههههههتتتتتتررررین کااااار دوری از اون جاریه

کپی جاریه تورو دارم داشت زندگیمو تا طلاق میبرد

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
نه درست نیست بستگی به شخصیت ادما داره نه نسبتشون با شما 

آخه منم نزديك جاري شدنمه تايك ماه پيش دوست داشتم برادرشوهرم زن بگيره چون خواهرشوهرم ندارم اماالان كه يه نفرراپسنديده دوسه روزه يه حس بدي دارم   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
2790
2778
2791
2779
2792