2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی داره، ده یازده سال یکبار باید بری عوضش کنی ولی ممکنه جای بد بری درست انجام نده بعد یه سال دندونات پوسیده بشن مجبور بشی برداری

برای تک نیت تشریف بیارید روبیکا @fairyfal اینجا درخواست قبول نمیکنم🎀

٣ تا ٧ سال بسته به نگهداری خودتمن دوساله انجام دادم. راضیم ولی برگردم عقب بیشتر بهش فکر میکنم.

سریع بهش عادت کردی یا اذیت شدی اوایل؟

دندونتو تراش داد یا نه؟

اعصاب مصاب ندارم لایک نکنین😑از بی نتی اینجام

اگه دندونای خودت ایراد خاصی نداره اصلا فکرشو نکن

چرا خیلی ایراد داره🤦🏻♀️

با ارتودنسی هم درست نمیشه ،پول لمینتم ندارم

بستگی داره، ده یازده سال یکبار باید بری عوضش کنی ولی ممکنه جای بد بری درست انجام نده بعد یه سال دندو ...

یه هست ارزون تر از بقیه جاهاس یعنی خوب نی بنظرت؟

میتونی بگی موادش چیبود

شاید باورت نشه ولی نمیدونم😂😂😂 خیلی نازک و تمیز و شیک کار کرده ولی نمیدونستم باید اسم موادشو بپرسم.

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سریع بهش عادت کردی یا اذیت شدی اوایل؟دندونتو تراش داد یا نه؟

بهش تو دهنم عادت کردم ولی یه چند روزی دندونام حساس بود، و دندونای بالا تقریبا اصلا تراشیده نشده ولی پایین چرا، کوتاهش میکنه 🥲

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پر کردن دندون درد داره؟🥲

نه اصلا درد نداره البته اگه دندونت قبل پر کردن خودش دردنکنه

پروفسور ، آقایون هول و خواجه و بی همه چیز هوسران و هوسباز من یکی مرد هستم پیام ندید در ضمن من مردم الکی خودمو 3 ساله زن جا زدم ولی خسته شدم دیگه محض اطلاع تمام خانم ها و آقایان سایت. پس درخواست ندین و اگه درخواست قبول میکنم برای ایسگاگیریه آقایان بچ زاده و بی ناموس و ک*یر شقی و کونی ، بعد 3 سال خسته شدم تعلیقم کنید