منو شوهرم هیچ مشکلی نداریم.ده ماهه اقدامم الان دکترم ده تا امپول سینال اف برام نوشته با دوتاhcgو یه برگ لتروزل.من با دوتا امپولم دوسه تا فولیکول خوب دارم.دکترم پیشنهادIUIداده.بنظرشما انجام بدم؟اگه انجام ندم بنظرشما این همه امپولو بزنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم .......بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
10 تا سینال اف داده نگفته 9-10 ام بری واسه سونو یا قبل از ای یو ای؟ ای یو ای که خیلی راحته انجام بده من دو بار انجام دادم برای کسایی که شوهرشون ضعیفه هم خوبه
فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
نه منم تو سیکل ای وی افم 29 سالمه بعضی وقتا ناباروری ها بی دلیلن ولی به نظرم ای یو ای کن به هر حال هم از تخمک گذاری مطمئن میشی هم اسپرم با شستشو قوی تر می کنن
فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...