2777
2789
عنوان

کیا با IUI جواب گرفتن؟

256 بازدید | 20 پست

منو شوهرم هیچ مشکلی نداریم.ده ماهه اقدامم الان دکترم ده تا امپول سینال اف برام نوشته با دوتاhcgو یه برگ لتروزل.من با دوتا امپولم دوسه تا فولیکول خوب دارم.دکترم پیشنهادIUIداده.بنظرشما انجام بدم؟اگه انجام ندم بنظرشما این همه امپولو بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیصد تومن واسه تزریق.کامل نمیدونم خودمم

۱تحقیق کن،اگر هزینه‌اش زیاد نیست،برو انجام بده تا زمان انتظارت کوتاهتر بشه.ولی اگر گرون بود و چون خودتون هم خدا رو شکر سالم هستید،هزینه الکی نکنید

هزینش ۱تومنه

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

10 تا سینال اف داده نگفته 9-10 ام بری واسه سونو یا قبل از ای یو ای؟ ای یو ای که خیلی راحته انجام بده من دو بار انجام دادم برای کسایی که شوهرشون ضعیفه هم خوبه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
10 تا سینال اف داده نگفته 9-10 ام بری واسه سونو یا قبل از ای یو ای؟ ای یو ای که خیلی راحته انجام بده ...

چرا گفتن دوازدهم برم سونو.آخه من شوهرم ضعیف نیس همه چیش عالیه ای یو ای واسه چی انجام بدم

۱تحقیق کن،اگر هزینه‌اش زیاد نیست،برو انجام بده تا زمان انتظارت کوتاهتر بشه.ولی اگر گرون بود و چون خو ...

دلم راضی نیس انجام بدم.اما میگم من با دوتا هم فولیکول خوب دارم چرا ده تا بزنم.بنظرشما برنمشون؟

چرا گفتن دوازدهم برم سونو.آخه من شوهرم ضعیف نیس همه چیش عالیه ای یو ای واسه چی انجام بدم

چند وقته اقدامی ؟ عکس رنگی گرفتی؟ چند سالته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
گلدونه جون شما بچه داری؟چندسالته؟

نه منم تو سیکل ای وی افم 29 سالمه بعضی وقتا ناباروری ها بی دلیلن ولی به نظرم ای یو ای کن به هر حال هم از تخمک گذاری مطمئن میشی هم اسپرم با شستشو قوی تر می کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون از راهنماییت    ایشالا به نتیجه دلخواه برسی.آمین

شما هم همینطور بهت پیشنهاد میدم از روز 3 تا 5 لتروزولتو بخور 7و 9 و 10 و 11 امپول بزن 12 برو سونو چون 10 تا سینال اف رو دستت میمونه الکی نوشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40