2777
2789
عنوان

قرص لاغري چي خوبه؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9267 بازدید | 19 پست
چشم حتما از الان رژيم ميگيرم مرسي قربونت برممممممم ممنون وقت گذاشتي جواب دادي عزيزه دل ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥ ...

چشمت بی بلا 😍

آفرین گل قشنگم 😘❤

ماشالا اراده !! 😃😉

موفق باشی 🤗❤

فدات بشم دیگه... 😘❤😻💐

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
یکی مثل شما دنبال قرص لاغریه یکیم مث من ازخداشه یک کیلو وزن اضافه کنه

😂😂😂😂استاد اضافه وزن فقط من انقدر خوراكي درست ميكنم انقدر با اشتها ميخورم هركي گشنشم نباشه گشنش ميشه

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂استاد اضافه وزن فقط ميكنم انقدر خوراكي درست ميكنم انقدر با اشتها ميخورم هركي گشنشم نباشه گشن ...

خوراکم که خوبه به قول شما بااشتها هم میخورم ولی استعدادچاقی ندارم حتی گفتن شوهرکنی چاق میشی ولی یک کیلو هم وزنم اضافه نشد

بعضیامیگن اینجوری راحتی وقتیم زایمان بکنی چاق نمیشی حداقل

خوراکم که خوبه به قول شما بااشتها هم میخورم ولی استعدادچاقی ندارم حتی گفتن شوهرکنی چاق میشی ولی یک ک ...

پس ديگه خوش به حالت واقعا كاش منم چرا نميشدم واقعا خيلي عاليه خيلي خوبه خوش به حالت ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💋💋

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
پس ديگه خوش به حالت واقعا كاش منم چرا نميشدم واقعا خيلي عاليه خيلي خوبه خوش به حالت ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ...

عزیزدلم

ایشالا شماهم خداکمکت کنی و اراده کنی به وزن دلخواهت برسی گلم