2777
2789
عنوان

قرص لاغري چي خوبه؟!؟

9267 بازدید | 19 پست

بچه ها قرص لاغري چه ماركي خيلي خوبه؟!؟؟ من ميخوام ده كيلو لاغر شم  اديوس استفاده كردم ولي خوب نبود امروزم بلوبري خوردم نميدونم خوبه يا نه لطفا راهنماييم كنيد كيا قرص لاغري خوردن و نتيجه داده ؟؟؟؟ تو تهران كجا قرص أصل داره؟!؟! 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومی الکی با این قرص ها سلامتی تو به خطر ننداز قرص ها مقطعی عمل میکنن برو ورزش کن

ورزش ميكنم ولي بايد تا اخر اين ماه ١٠كيلو لاغر شم حتما ولي با ورزش خيلي كند پيش ميره 😢😢😢

عزیزم برو پیش دکتر شهرام سیدی

متخصص پوست و زیبایی و   تغذیه و عضو انجمن گیاه درمانی هست  توی کرج

تو گوگل سرچ کن آدرس و تلفنش میاد. ویزیت تلفنی هم داره ک قرص ها رو با پست میفرسته برات. تلفنی بخوای این کارو انجام بدی ۱۰۰ تومن میشه کلاً (ویزیت ۲۵ + دارو ۴۰+ پُست ۳۵)

ولی حضوری دیگه خودت میری و هزینه پست رو نمیدی.

ی کپسول های لاغری‌ای تجویز میکنه ک ترکیبی و دست سازه و کاملاً گیاهیه. اگه درکنار مصرف این کپسولا رژیم مخصوصشو (ک خیلی راحته) داشته باشی و ب همراه روزی یک ساعت ورزش، توی یک ماه حداقل ۶-۷ کیلو کم میکنی. من تو ۲ هفته   ۵ کیلو کم کردم.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
عزیزم برو پیش دکتر شهرام سیدی متخصص پوست و زیبایی و   تغذیه و عضو انجمن گیاه درمانی هست   ...

من رژيم نميتونم بگيرم اصلا نميدونم چرا من عيد ٦٠كيلو بودم بعد شدم ٧٠كيلو از بس پرخوري كردم الانم شوهرم روزه ميگيره شب مياد افطاري ميخوره شام ميخوره منم باهاش كلي غذا ميخورم 😱🤧😭 نميدونم اون روزس من چمه 

هیچی‌‌! دختر از جونت سیر که نشدی من از جای معتبر داروی سنگ کلیه گرفتم بازم بهم نساخت معدمد زد بهم دیگه قرص لاغزی...

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
 من رژيم نميتونم بگيرم اصلا نميدونم چرا من عيد ٦٠كيلو بودم بعد شدم ٧٠كيلو از بس پرخوري كردم الا ...

خخخ 😁 خب عزیزم تا رژیم نگیری ک نمیتونی لاغر شی.

ی کالری شمار خوب نصب کن تو گوشیت، مث بشقاب یا کرفس یا هرچی...  بعد هرچی میخوری وارد کن؛ ببین در روز چقد کالری اضافه مصرف میکنی ک برات زیادیه!! تو اگه هرروز از صبح تا شب یکسره کیلومترها بدویی، بعد بیای خونه بشینی ی دل سیر غذا بخوری نه تنها لاغر نمیشی، بلکه چاق ترم میشی!!! تو کالری شمار ببین بیشتر غذاهای روزانمون چقدر پرکالریه... باید ب اندازه خورد و بیشتر کالری هایی رو ک وارد بدنت میکنی رو همون روز باید بسوزونی تا لاغر بشی...

من و شوهرم روزه میگیریم؛ فقطم افطاری میخوریم. میان وعده هم چندتا میوه با مایعات زیاد (آب، تخم شربتی، چای و...) ینی از این افطار تا افطار بعدی هیچی نمیخوریم... اوایلش برام خیلی سخت بود، سحری هم میخوردیم، دیدیم داریم میترکیم نمیشه خوابید با این شیکم گنده 😫  بعد تصمیم گرفتیم دیگه سحری نخوریم. سبک تریم اینطوری!

خخخ 😁 خب عزیزم تا رژیم نگیری ک نمیتونی لاغر شی. ی کالری شمار خوب نصب کن تو گوشیت، مث بشقاب یا کرفس ...

اره واقعا من يكي اگه  با شوهرم سحري ميخورم افطار ميخورم شام ميخورم تازه خودمم تنها نهار ميخورم  اگه ورزش نميكردم الان صد كيلو بودم ولي واقعا شما رأست ميگين بايد رژيم بگيرم اينجوري نميشه ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

اگه از جونت سیر شدی قرص لاغری بخور. 😑

يعني انقدر بده؟!؟؟ من تو اينستاگرام ديدم دختر 20كيلو لاغر شده بود با قرص ولي اگه خطرناكه اصلا ارزش نداره 

اره واقعا من يكي اگه  با شوهرم سحري ميخورم افطار ميخورم شام ميخورم تازه خودمم تنها نهار ميخورم& ...

ای جانم... 😁 عب نداره نوش جونت 😘

ولی ازین ب بعد رژیم بگیر ببین چقد سریع لاغر میشی!!

بیشتر ازینکه دنبال چیزی باشی ک اشتهات رو کم کنه، سعی کن گرسنگی رو تحمل کنی... چند روز ک تحمل کنی برات عادی میشه‌. کم کم معده‌ت کوچیکتر میشه و اشتهاتم سرکوب میشه و غذای کمتری میخوری و زودترم سیر میشی.

موفق باشی عزیزدلم 😘❤😘❤😘❤😘❤

ای جانم... 😁 عب نداره نوش جونت 😘 ولی ازین ب بعد رژیم بگیر ببین چقد سریع لاغر میشی!! بیشتر ازینکه ...

چشم حتما از الان رژيم ميگيرم مرسي قربونت برممممممم ممنون وقت گذاشتي جواب دادي عزيزه دل ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️