2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین

180 بازدید | 31 پست

سلام صبحتون بخیر دوستان

نیم ساعتی میشه از خواب پاشدم دیدم به شدت سوزش معده دارم....الانم زیر دلم بدجور در میکنه از سر شبم درد میکرد الان بیشتر شده جنین هم هی حرکت میکنه

نمیدونم چیکار کنم کسی مثله من بوده هفته بیستو هفتم اینا علایم زایمان زودرس نباشه تکرر ادرار هم دارم یه چند روزیه حس میکنم بچه یکم اومده پایین

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

انشاءالله که چیزی نیست الکی فکرا بد نکن بد به دلت راه نده😙😙

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا بخاطر پیاده رویه اما فکر نکنم زایمان زودرس باشه الکی به خودت استرس نده مگه الکیه 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

تازه یه چیز دیگم یادم افتاد بعد شام که رفتم دستشویی چون شکمم بزرگ شده اصلا تو دستشویی راحت نبودم همش اذیت میشدم میگم نکنه اون موقع بلایی سرش اورده باشم؟؟؟؟

شرمنده من تجربه ایی ندارم اما صبر کن صلوات بفرست صبح حتما یه سر دکتر برو فقط بخاطر اینکه خیالت راحت بشه من مطمئنم چیزی نیست

شرمنده من تجربه ایی ندارم اما صبر کن صلوات بفرست صبح حتما یه سر دکتر برو فقط بخاطر اینکه خیالت راحت ...

ممنون بابت وقتی که برام گذاشتی دوست عزیز

تازه یه چیز دیگم یادم افتاد بعد شام که رفتم دستشویی چون شکمم بزرگ شده اصلا تو دستشویی راحت نبودم همش ...

نه بابا اگه به این چیزا بود اینا که ناخواسته باردار میشن و بچشونو نمیخوان این کارارو میکردن 

بچه جاش امنه فقط سعی کن از توالت فرنگی استفاده کنی یدونه متحرک بگیر راحت من الان ده هفتمه فقط فرنگی استفاده میکنم

نه بابا اگه به این چیزا بود اینا که ناخواسته باردار میشن و بچشونو نمیخوان این کارارو میکردن  ب ...

الان که درد دارم هر چیزی به ذهنم میاد میگم شاید از اون باشه

میشه برام یه ایه الکرسی بخونین