2777
2789

سلام خانوما من ده هفتست باردارم از دیروز دندونم درد میکنه داغونم کرده اونم دندونی که 6 ماه پیش عصب کشی کردم حس میکنم عفونت داره چیکار کنم چه خاکی به سرم بریزم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

اگه برات ضررنداره .چرک خشک کن بخوربا ژلوفن

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دندونی که چند ماه پیش عصب کشی کردم الان درد میکنه به حدی شدیده که ژلوفن میخورم

عشق هرجا میرسد آتش به دلها میزند/ درد را جا میگذارد در دل خاکسترش/بی تو بین گریه ها یاد تو در آغوشم است/من شدم مرداب و یاد تو شده نیلوفرش/حال من بعد از تو مثه دانش آموزیست که/خسته از تکلیف شب خوابیده روی دفترش/مرگ انسان گاهی از نبود نبض نیست/مرگ یعنی حال من در نبود انگشترش/یک وجب دوری برای عاشقان یعنی عذاب/وای از آن روزی که عاشق رد شود آب از سرش...

آخه ژلوفن. ضرر داره برابچم 😭😭😭😭

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

شاید دندون کنارش باشه دردش پخش شده. وای دندون درد خیلی بده. خدا برا دشمن هم نخاد  چ رسد ب دوس

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

تمام درد رو همینه حس میکنم کنار لثم یکم ورم کرده عفونت کرده 😭

منم اینجوری شدم رفتم یه دکتر دیگه عکس گرفت گفت خوب عصب کشی نشده 😐بیا دوباره عصب کشی کنم 😥

وای نه

با مشورت دکتر بهت کپسول انتی بیوتیک ضعیف میده من رفتم بهم سرم زدن درجا ارون شدم و بعدم اینو بدون خوب عصب کشی نکردن و تهش ب جراحی میرسی منم همینطوری بودم ولی متاسفانه تا وارد سه ماه دوم و سوم نشی کاری برا دندونت نمیشع کرد بجز انتی بیوتیک

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔

دو هفته دیگه میرم تو سه ماه دوم فقط این دو هفته بگذره خداااا

ای بابا،امان از بارداری و دندان دردش،شاید یه دندون دیگت درد میکه معمولا موضع درد دندون خیلی مشخص نیست و کل فک رو درگیر میکنه،عزیزم روغن هنزل بخر بزار روش مثل اب رو اتیشه

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟