2789
عنوان

پنچ روز حدیث کسا میخونم

182 بازدید | 15 پست

اسمتون رو بنویسید

۵ روز حدیث کسا میخونم

برای فرج اقا .سلامتی من و قبولیم دعا کنید.

حمد یا صلوات هدیه خانم ام البنین

یا هر چی دوست داشتین❤️

به اسم کاربریم لطفا دعام کن.برات صلوات میفرستم.

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام وقت بخیر

اگه جای من بودید چه کار میکردید؟

کلاس عملی داریم از انشالله چند روز دیگه

استاد مون گفتند گروه بندی ها رو به نماینده کلاس بدید

بعد، چند شب قبل، توی گروه درسی ما، دعوا پیش اومد بین من و همکلاسی ها( هم دخترا و هم پسرا). دعوامون، سر حضور شدن بود. اونا با حضوری شدن مخالف بودن. البته میشناسم اونایی ک اوکی هستن با حضوری شدن کلاس عملی. چطور به نماینده مون و استادمون، اسم خودم رو بدم؟ استادمون گفتن هر کس تمایل به شرکت در کلاس عملی داره، اسم به نماینده بده به صورت گروه بندی. گروه ۲۰ نفره فکر کنم.

اون گروه کلاسی دانشگاه مون رو ترک کردم به دلایلی ک بالاتر گفتم. البته نمیتونم به دخترا اعتماد کنم برای اینکه بهشون بگم باهاشون همگروه شم چون دخترامون، طرف پسرای کلاس رو میگیرن. دیدم همون شب ک دعوا شد.

از کسایی ک بی طرف هستن هم میشناسم البته دخترا ن.

نماینده مون هم از همون کسایی هست ک مخالفن با حضوری شدن.

میشه راهنمایی کنید ک چی بهشون بگم؟

اینو توی تاپیک های خودم قرار دادم ولی نی نی یار منتشر نکرد.

با اجازه استارتر

مشاور انتخاب رشته کنکور

برای من دعا کن دوست خوبم حاجت بزرگی دارم خیلی التماس دعا دارم خیلی 😭

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سمیرا انشاالله حاجت روا بشی میشه برام دعا کنی منم حاجت روابشم

میشه یک صلوات بفرستین برام و دعا کنید حال دلم خیلی بده میشه دعا کنید به اونی میخوام برسم و برگرده حاجت روا بشم خیلی ممنون میشم ازتون

سلام وقت بخیراگه جای من بودید چه کار میکردید؟کلاس عملی داریم از انشالله چند روز دیگهاستاد مون گفتند ...

بنظرم برو به استادتون خودش بگو دلیل اینم که به نماینده نگفتی ام بهش بگو...

وطنم🇮🇷❤️🔥

ان شاءالله حاجت روا باشید

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

برام دعا کنید مشکلاتم حل شن

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏