2777
2789
عنوان

مهریه

478 بازدید | 20 پست

بچه ها نظرتون درمورد مهریه چیه؟؟دوس پسرم ک سه ساله باهمیم و خیلی همو دوس داریم قراره بیاد خواستگاری گفته فقط14سکه راهنمایی لطفا

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍

ازش بپرسین مهریه عروس بزرگه، یا خواهرش یا یه نفر از نزدیکای فامیلشان چقدره؟ همسر منم اصلا به مهریه زیاد اعتقاد نداشت، با هم دوست هم بودیم گفته بود زیاده خواهی و نمی پسنده، مهریه خواهر شوهر من ۳۰۰ سکه بود، برای منم همون شد. به نظرم تعداد معقولیه. نه کم نه زیاد. ولی ۱۴ تا کمه. اگر کوتاه نیومدن، باید برای گرفتن حقوق دیگه اصرار کنید، مثلا حق طلاق. چون مهریه در مقابل قدرت های دیگه ای که آقایون دارن میتونه پشتوانه باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من باید عرف خانواده طرف رو ببینید

تو خانواده ما عرف بالای 700 تا بود، حتی تا 3000تا هم داشتیم ولی هیچکدوم تا اخر عمر و حتی در صورت طلاق هم، یه سکه هم نتونستن بگیرن

عرف خانواده همسرم بین 100 تا 300 تا بود! در حد وسعشون! اما مهریه رو کامل پرداخت میکنن به همسر! 

اگه عرفش این نیست و اصرار داره روی 14تا به نظرم پیگیر دلیلش شو، یا حداقل در ازاش حق طلاق بگیر

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش

[QUOTE=60440613]ازش بپرسین مهریه عروس بزرگه، یا خواهرش یا یه نفر از نزدیکای فامیلشان چقدره؟ همسر منم اصلا به مهریه ز ...[/QUOTاتفاقا اوناام مهریه هاشون همون 14تاس میگه قراره باهم زندگی کنیم دارو ندارمو باهم تقسیم میکنیم ولی مهریه نه😐

عزیزم شما بگو من از نظرم مهم نیست و باید خانوادم تصمیم بکیرن، بنداز گردن خانوادها اصلا بحث نکن باهاش،تجربه دارم ک میگما😑فقط بگو اونجور ک من میدونم مولا خانوادم فلان قدر ب پایین نمیگن ک ی ذهنیت داشته باشه

من مهربه نخواستم بجاش کلی شرایط نوشتم : حق طلاق،حق مسافرت خارج از کشور،تحصیل،اشتغال،انتخاب مکان زندگی،...

حق حضانت بچه رو با انتخاب خود فرزند یا با انتخاب داور مورد تایید طرفین و...

اینا مهمه داشته باشی عزیزم

[QUOTE=60440613]ازش بپرسین مهریه عروس بزرگه، یا خواهرش یا یه نفر از نزدیکای فامیلشان چقدره؟ همسر منم ...

پس اگر قرار بر برابریه، حق طلاق و بقیه حقوق و رو هم باید تقسیم کنید. اصلا هم کوتاه نیا. بگو حرفت منطقیه، قراره زندگی و بسازیم، پس تو هم نباید برتری داشته باشی در حق و حقوق نسبت به من

ببین باهاش حرف بزن دلیله سکه کمو ازش بپرسو بفهم چرا اینجوری میگه  ،،بپرس خواهرت چن تا سکه کرده یا برادرت البته اگه بزرگتر داره ک ازدواج کرده باشن ،،از خانواده خودش شروع کن و با سیاست برو جلو ک‌نگه پولکیه ،، اگر خواهر یا برادر بزگتر نداش ،اگه خودتون تو خواهر یا برادر داشتی همون اندازه بگو ،،

به نظر من باید عرف خانواده طرف رو ببینید تو خانواده ما عرف بالای 700 تا بود، حتی تا 3000تا هم داشتی ...

چ جالب ک مهریرو کامل پرداخت میکنن نشنیده بودم حق طلاقم خوبه اما چون خیلی دوسش دارم دلم نمیخواد بحثی دراین موردا بکنم البته میدونم دارم اشتباه میکنم

من بيشتر مهريمو بخشيدم ب همسرم  بنظرم مهريه اصلا اصلا ضمانت زندگي نيست  اگر بخوان اخرش ا ...

افرین ب این شجاعت ک بخشیدی

ببین باهاش حرف بزن دلیله سکه کمو ازش بپرسو بفهم چرا اینجوری میگه  ،،بپرس خواهرت چن تا سکه کرده ...

والا  هیچکدوممون خواهربردار بزرگتر نداریم ولی میگه خاله هام همه 14تاسکه مهرشونه مادرشم ی سکه 

چ جالب ک مهریرو کامل پرداخت میکنن نشنیده بودم حق طلاقم خوبه اما چون خیلی دوسش دارم دلم نمیخواد بحثی ...

درسته

اگه تو یه دنیای ایده ال زندگی میکردیم نیاز یه صحبت از حق طلاق نبود، نه تو کشوری که زنان هیچ حق و حقوقی ندارن

به شخصه ندیدم کسی رو که تونسته باشه بعد طلاق مهریه بگیره. همه جونشونو برداشتن و دررفتن!

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش