تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ... تو خیالت راحت میروم از قلبت .. میشوم دور ترین خاطره در شبهایت... تو به من میخندی و با خود می گویی برمیگردد و باز میسوزد از این عشق ولی ... برنمیگردم نه .... میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد عشق زیباست و حرمت دارد....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من اصلأ هیچی به پوستم نمیزنم!!😐 فقط تابستونا یه ضد آفتاب.پوستمم خیلی خوبه. متنفرم از آرایش و کرم و ...
ژنتیکت خوبه
البته ضدافتابم ۷۰درصد راهه
های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربیبدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد
عزیزم تبلیغ چی 😐😂استی لادر اصلا ایرانی نیس و پیدا کردنش هم توی ایران مخصوصا اورجینالش اینقدر سخته که تبلیغی نمیشه کرد😐😂. من کلکسیون روتین پوستی دارم و بسیار تحقیق میکنم بخاطر همین توی سایت گذاشتم ❤️🙏
یه میکاپ آرتیست که عاشق شغلشه و تمام تایم و زندگیش رو گذاشته برای یادگیری این هنر زیبا👸🏼