2821
2789
عنوان

روتین پوستی من😍

643 بازدید | 23 پست

این بهترین سرم جوانسازی که استفاده کردم شبا قبل از محصولات کرمی میزنم نمیدونم از کجا میشه خرید الان💔

حاوی پپتایده و خیلی خفنه چروکا ریز رو کامل بعد چند ماه از بین میبره 😍

یه میکاپ آرتیست که عاشق شغلشه و تمام تایم و زندگیش رو گذاشته برای یادگیری این هنر زیبا👸🏼

استی لادر که محشره ولی نامبوزین هم واقعا خوبه

تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ... تو خیالت راحت میروم از قلبت .. میشوم دور ترین خاطره در شبهایت... تو به من میخندی و با خود می گویی برمیگردد و باز میسوزد از این عشق ولی ... برنمیگردم نه .... میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد عشق زیباست و حرمت دارد....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اصلأ هیچی به پوستم نمیزنم!!😐

فقط تابستونا یه ضد آفتاب.

پوستمم خیلی خوبه.

متنفرم از آرایش و کرم و لوسیون و این چیزا.

کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰

من اصلأ هیچی به پوستم نمیزنم!!😐 فقط تابستونا یه ضد آفتاب.پوستمم خیلی خوبه. متنفرم از آرایش و کرم و ...

ضد آفتاب واقعا واجبه ولی خب حتما استفاده کن که توی سن بالاتر باز هم پوستت خوب بمونه این سرمایه گذاری برای ایندس😍❤️

یه میکاپ آرتیست که عاشق شغلشه و تمام تایم و زندگیش رو گذاشته برای یادگیری این هنر زیبا👸🏼

من اصلأ هیچی به پوستم نمیزنم!!😐 فقط تابستونا یه ضد آفتاب.پوستمم خیلی خوبه. متنفرم از آرایش و کرم و ...

ژنتیکت خوبه

البته ضدافتابم ۷۰درصد راهه

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

استی لایدر کلا همه محصولاتش خفنه کرمپودرشو داریم بی نظیره

بله همینطوره 😍👍🏻

ولی روتین پوستی ارایش نیس😔😂

درکل بعضیا ژنشون خوبه پوستشون هم خوب میمونه بدون هیچکاری

هرچند انجام روتین پوستی خودش لذتبخشه

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

ضد آفتاب واقعا واجبه ولی خب حتما استفاده کن که توی سن بالاتر باز هم پوستت خوب بمونه این سرمایه گذاری ...

بله چشم درسته 🥰🥰🫂🫂❤️

ولی روتین پوستی ارایش نیس😔😂درکل بعضیا ژنشون خوبه پوستشون هم خوب میمونه بدون هیچکاریهرچند انجام روت ...

فقط اسم کاربریت!!😐😐🤣🤣🤣🤣

آره میدونم کلا گفتم خوشم نمیاد به صورتم ور برم!😐😂

🫂🫂🫂❤️❤️❤️

تبلیغ زیرپوستی

عزیزم تبلیغ چی 😐😂استی لادر اصلا ایرانی نیس و پیدا کردنش هم توی ایران مخصوصا اورجینالش اینقدر سخته که تبلیغی نمیشه کرد😐😂. من کلکسیون روتین پوستی دارم و بسیار تحقیق میکنم بخاطر همین توی سایت گذاشتم ❤️🙏