بخونیدش لطفا راهنماییم کنید
من ۲۱ سالمه
حدود یکسال پیش با یه پسری اشنا شدم که خیلی پسره خوبی بود و وضع مالیشونم خانوادگی فوق العاده بود خواهرش همکلاسی دوران راهنمایی و دبیرستان من بود ( شهر ما چون کوچیکه اکثرا همه اشنا در میان )
بعد زمانی ک من با خواهر این همکلاس بودم یموقع هایی براش قیافه میگرفتم یا کلا جلوش کلاس میذاشتم ( اونموقع خبری از اشنایی با برادرش نبود منم نمیدونستم وضع مالی اونا چجوریه چون کلا ادمی نبود ک حرف بزنه ) خواهر اونم اونموفع هیچ ری اکشنی نداشت فقط فاصلشو با من حفظ میکرد
بعد اینکه من با پسره اشنا شدم فهمیدم برادرِ اینه و چقدر وضع مالیه خوبی دارن و سطح بالان ( خانواده مام خانواده بدی نیست سطحمون متوسطه ) پسره تیر ماه امد خواستگاریم
هرچند معلوم بود خواهره راضی نبود دیگ ازینجا ب بعد اون برام قیافه میگرفت کلا تو جمع ها منو نادیده میگرفت از قصد میرفت میچسبید ب برادرش ، اصلا خوشش نمیومد برادرش قربون صدقه من بره یا پدر و مادرش برام یچیزی بخرن یا کلا جوری رفتار میکرد که نشون بده تو توی فامیل و خانواده ما غریبه ای...
انقدر این رفتاراش ادامه دار شد ک ما کلا سه ماه با هم تونستیم دووم بیاریم و جدا شدیم ، یادمه تو دعوای اخرمون خواهره پرید وسط گفت تو همین الانشم که ما ادمت کردیم برات گوشی گرون و طلا و کلی چیز گرفتیم داری برای من قیافه میگیری اگر پدر مادر من نبوذن تو هیچکدوم ازینا رو نداشتی برادرمم که داری ازم دور میکنی...
حالا الان برادرش با یه دختره دیگ اشنا شده اونم ۲۰ ۲۱ سالشه
وضع مالیه اون دختره خوبه و همسطح خود اینان
خواهره با اون دختره خیلی خوب برخورد میکنه حتی خیلی جاها اون میره به پدر و مادرش میگ برای یلدا حتما فلان چیز و بخرینا یا براش فلان کارو بکنید ، خواهره خودش دیگ از قصد نمیره بچسبه به داداشه تا حرص اون عروسه رو در بیاره ، کلا با اون یجور برخورد میکنه انگار زنداداشش نیست خواهرشه ، اینارم همه رو از اشنا و فامیل شنیدم
بعد برای من سواله ینی فقط بخاطر ماجراهای دبیرستان انقدر از من کینه داشت ؟
تایید کن نی نی یار لطفا @niniyar