2777
2789

مامانای مهربون پسرم دوسال و نیمشه از امروز صبح دیگه پوشک نکردم هر نیم ساعت بردم دست شویی جیش کرده اما پی پی میترسید ولی سه بار تو شلوارش جیش کرد میخوام بدونم چی کار کنم راحت تر از پوشک بگیرمش و خودشو خیس نکنه

من کاربر قدیمم ایمیلم مشکل پیدا کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد هربار جیشش کلی تشویقش کردم دست زدم بوس و شعر و جایزه مثل شکلات و این چیزا اما بهش میگم چرا جیش کردی تو شلوارت اصلا براش مهم نیست 

وای منم خیلی نگران این قسمتم.خیلی سختمه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بعد هربار جیشش کلی تشویقش کردم دست زدم بوس و شعر و جایزه مثل شکلات و این چیزا اما بهش میگم چرا جیش ک ...

منم قبل ماه رمضان همین شرایط رو داشتم دخترم دو سال و سه ماهشه اصلااااا همکاری نکرد شورت اموزشی هم خریدم ولی گذاشتم چند ماه دیگه دوباره شانسمو امتحان کنم خیلی سخته😥😭

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
خیلی سختمه با وضعیت بارداریم خیلی حوصله و وقت میزارم اما باز کار خودشو میکنه

بارداریتون خواسته بود؟ چند وقت دیگه زایمان میکنید؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
اره عزیزم خودش از یک سالگی به بعد دیگه شیرمو نخورد

چه جالب دخترمنم از به سالگی به بعد شیر منو نخورد 22 ماهشه پی پی شومیکه یعنی کریه میکنه بره دستشویی توپوشک نمیکنه جیششو نمیگه خودم هر به 15دقه میبرمش میکنه

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

اخه موقع خواب گفتم بریم جیش بعد لالا کنیم بردم دست شوی از صبحم پی پیش میومد میترسید انقدر شعر و دست اینا و تشویق کردم باید ببخشینا به اندازه دو بند انگشت می پی کرد جیشم چند مرته بهش جایزه شکلات دادم خورد بردم تو جاش بعد دو دقیقه اومد دیدم کلا لباسش و خیس کرده