2821
2789
عنوان

با شوهری که میگه

1687 بازدید | 28 پست

باید استخدام بشی وگرنه دوستت ندارم باید چی کار کنم🥲

خودشم حقوقش خوبه زیاد کاری به پول من نداره ولی میگه من دوست دارم تو برا خودت یه کاری داشته باشی که من خیالم راحت باشه میتونی پس انداز کنی برا خودت

الان من چند ماهه بیکار شدم کلش رو باهم دعوا داشتیم میگه چرا بیکار شدی من اینجوری نمیخوامت خب منم دلم میشکنهه هرچی ازمون هست منو ثبت نام میکنه مدام تو اگهیا دنبال کار برا منه مجبووورم میکنه درس بخونم الان سه هفتس سر این که با داد و بیداد گفت باید استخدام بشی وگرنه نمیتونم باهات کنار بیام و زیر قولایی که دادم میزنم باهم درست حرف نمیزنیم

منم تو شرایط روحی بدی هستم تمرکز درس خوندن ندارم بهش میگم سرکار میرم یکم فرصت بده که کار مناسب پیدا کنم نمیفهمه اعصابمو داغون کرده بقیه رو تو سرم میکوبه میگه تو نمیتونی خودتو جمع کنی کار کنی تنبلی ولی واقعا اینجور نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر کار بری برای خودت خیلی خوبه که دستت جلوی شوهرت دارز نیست ولی این همه اصرار از طرف شوهرت بو داره

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

دیدم بعضی مردها رو که از زن بیکار خوششون نمیادزنای مستقل و کاری رو دوس دارن،به خاطر پول و خسیسی نیست ...

شوهر منم همینه. اصلا به پول من به هیچ وجه نیاز نداره اما میگه از زن خونه بدم میاد.

البته وقتی زنش شدم 14 سال سابقه بیمه داشتم icon الانم شاغلم

اصلا و اصلا حرفش منطقی نیس

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺