پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه
نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد.هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن (ترسیدن از آن ) از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم. دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه می دهند.
اصلشو میزنی یا اسانس که گرمی میفروشن خیلی دلم میخواد بامب شل رو امتحان کنم
اصلش ولی ۲۰۰ میلش خیلی گرونه من ۵۰ میل میگیرم
ولی هر جا میرم همه اسم عطرم رو میپرسن خیلی محشره
پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه
ورساچه (نمی دونم کدوم مدل ورساچه هست هر چه قدر بین عطر های ورساچه گشتم مثل اونو پیدا نکردم)
اسم بقیه عطر هام یادم نمیاد اما عطر هات رو اصل بگیر یا از شرکت های خوب من عطر های شرکتی که میگیرم بعضی وقت ها تا چند روز حتی چند هفته رو لباس میمونه و کمدم همیشه بوی عطر میده
غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!