2789
عنوان

کیا بوتاکس کردن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 40 پست
خط اخم در صورتی که عمیق باشه، بوتاکس تاثیر چشم گیری برای از بین رفتنش نداره، معمولا میگن که بوتاکس ت ...

الان رد اخم معلوم نیس الان بوتاکس کردنش خوبه؟ ولی فک میکنم کمی رد لبخند دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی علاقه دارم به فیلر شقیقه🫠فقط فوبیام از اینه که مثلا یه ابرو کشیده تر از اون یکی بشه

نه عزیزم جای خوب برو قرینه میزنه برات ،اگه فرو رفتگی شقيقه داشته باشی اونو پر میکنه و چشمات رو شاداب نشون میده خیلی ربطی ب فرم ابرو نداره

مبارکتونه🩷چقده ماندگاریش عزیزم؟

بستگی به نوع فیلری داره ک میزنی عزیزم ،واسه من ۳ماهه ک فعلا تکونم نخورده ،فقط اینم بگم بهتون ک حتما حتما آب زیاد بخورید همیشه لیوان دم دستتون باشه قلپ قلوپم شده هرچند دقیقه! در این حد آب خوبه چون فیلرا آبو جذب میکنن و موندگاریشون میره بالاترکلا واسه پوستم خیلی خوبه من البته خودم این یه مورد رعایت نمیکنم انگار عذابه برام🫠🫠🫠

بستگی به نوع فیلری داره ک میزنی عزیزم ،واسه من ۳ماهه ک فعلا تکونم نخورده ،فقط اینم بگم بهتون ک حتما ...

عزیزم یه سوال

بعدا پوست شل نمیشه؟مثلا حجم فیلر بیشتری نمیخواد؟

ببخشیدا خیلی سوال میکنم🫣🩵

عزیزم یه سوالبعدا پوست شل نمیشه؟مثلا حجم فیلر بیشتری نمیخواد؟ببخشیدا خیلی سوال میکنم🫣🩵

نه مگه اینکه یهو حجم خیلی زیادی فیر بزنی ۶...۷...۹سی سی مثلا!

اصلا اونجوری نیست با دوسه سی سی فیلر فقط خوشگلتر میشی

بازم میگم فقط پیش متخصص برو و برو بشین تو مطب بگو میخوام نمونه کارهای دکترو ببینم بهت اجازه میدن

با خانمایی ک میان اونجا هم صحبت کن ،اصلا وابدا سطحی درنظر نگیر .صورت رو ک نمیشه دست هرننه قمری ک تزریقات بلده فکر کرده پزشکه داد

یه کمم هزینه بیشتر کن فیلر گرونتر و خوب بزن فکر کن یه دست لباس خریدی ک دوماه دگ اصن میندازی ی گوشه و نمیپوشی من شده حتی طلاهامو فروختم اما بهترین فیلر رو زدم