2821
2789

هدف نداشتن هدف زندگیم.

کنکوریم و ذره ای برام مهم نیست و بیشتر استرس نهاییو دارم، هرچقدرم میگذره استرسم بیشتر میشه خیلیییی بیشتر، و بدترش؟سن ۱۷–۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. کسی نبوده ک به اندازه یک مورچه درکم کنه. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.درخواست دوستی ندین مخصوصا نر های سایت. سوسک به شما هایی که درخواست میدین پا نمیده چه برسه سگ! تو سایت هستین ک هیچ درخواست به ما چیه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاد دانشگاه شم

خواهشا یکم اجازه بدید بهم زن ممدرضا شم با تاپیک هام حالیتون میکنم ندید بدید و تازه به دوران رسیده ی واقعی کیه!!فقط فرصت بدید یکم بهم .... اولین قدم اینه اکانت همسر_ممدرضا میزنم ... چند سال بعدش اکانت مادر_بچه ی_ممدرضا میزنم و با تاپیک های حدس جنسیت از روی ویارهام خسته تون میکنم!تو امضام هم مینویسم متاهل و متعهد... صبر داشته باشید یکم نشونتون میدم!... من به ممدرضا متعهدم آقایون درخواست ندن مرسی اه...

والا دیگه هدفی وجود نداره

صرفاً زنده ایم و در تلاش برای حفظ بقا

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

ببخشید تاپیکم تایید نمیش عذر میخوام😔

میشه بگید

شما اگهوانت میوه تره بار بیاد تو محلتون وایسه

قیمت مناسب کیفیت متوسط ازش خرید میکنید؟یا میرید مغازه معمولا

بیشتر چیا میخرید میوه تره بار

شوعرم میخاد این کار را بندازه میترسیم

جیجیجیجی

هدفی ندارم چشم به پایان دارم

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

من خیلی به این سوال فکر کردم جوابی هم براش پیدا نکردم

آخرم به این نتیجه رسیدم که مگه کسی برای این دنیا اومدن از ما سوال پرسیده بود که هدفی براش داشته باشیم ما علی رغم میل خودمون به این دنیا پا گذاشتیم برای همین هم هدفی واقعا نداریم هممون فقط داریم زندگی رو تموم میکنیم