2777
2789
عنوان

گربه دارا

671 بازدید | 20 پست

من دیشب یه گربه تقریبا یکماهه رو به سرپرستی گرفتمهنوز واکسن نخورده

میتونه مریضم کنه؟

بعد قیمت واکسنا چقدره؟

کلا باید چیکار کنم

هیچی نمیدونم

نینی یار تایید کن تورو خدا زود

از نظر من همه آدما خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه🌸 دعا کنین برام چون میگن با زبونی که گناه نکردی برات دعا شه زود تر براورده میشه 🦋 با نهایت احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم توی سایت 🙏🏼

اول برو از پت شاپ .شیر خشک مخصوص گربه بگیر با سرنگ مخصوص .اصلا شیر و ماست و امثال هم نباید بدی.روده ش نمیتونه هضم کنه و میمیره ..تخم مرغ آبپز هم ماهی ۱بار بده بهش .غذای خشک گربه بگیر .خاک مخصوص و سبد حمل .برس و کنه گیر مخصوص گربه ناخون هاشو حتما بده همونجا درمانگاه کوتاه کنن .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم ۴ تا گربه داره

نه عزیزم مریض نمی شی ولی واکسناس رو بزن حتما

بهش یا غذا خشک بده یا مرغ پخته بدون استخوان و ادویه

اگه تو خونه باشه ۳ ماه یکبار هم نیاز به حموم ندارن

زن ترانه ی آرام خلقت است با دستانی از نور و دلی به وسعت دریا هرجا قدم میگذارد زندگی رنگ تازهای از عشق میگیرد

نه بابا اروم باش

فقط فردا ببرش دامپزشکی بگو کلا ببینن مشکلی نداره و واکسنشو بزن و انگل تراپیکن

قیمت واکسنو الان نمیدونم

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن🤌🧘♀️🎀💅🍓🪐

نه😑برا چی مریضت کنه

خاک برای دستشوییش اماده کن گربه یه ماهه هنوز نمیتونه دمتی بدنشو درست تنظیم کنه یه جای گرم و امن براش تهیه کن غذاهم فقط گوشن و مرغ و ماهی و دل و جگر و اینا یا غذا خشک میخورن برنج و چیزی ک توش نون باشه رو اصلا نمیخورن

نه مریض نمیشی

ولی حتما واکسن و ضد انگل شو بزن برای سلامت خود گربه خوبه

محل نگهداریش گرم و نرم باشه

برای دستشوییش خاک مخصوص بزار

تا کوچیک هستن شیر خشک میخورن بعد کم کم به غذا خوردن میوفتن باید اول با غذای های پوره شده شروع کنی بعد درشت تر

غذا هم غذا خشک میخورن یا مرغ و سیب زمینی هویج

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

سیب زمینی ابپز و تخم مرغ ابپز بهش بده و ماکارونی کم ادویه یا بی ادویه ... تو خونه نگهداری میکنی نیاز نیس فعلا تا۲ماهگیش

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

اول برو از پت شاپ .شیر خشک مخصوص گربه بگیر با سرنگ مخصوص .اصلا شیر و ماست و امثال هم نباید بدی.روده ...

غذا میخوره

غذا خشک رو تو اب یا شیر بدون لاکتوز خیس میدم له میکنم میخوره

مرغ پخته شده و دیشبم تخممرغ ابپزو سیبزمینیو اینجور چیزا بهش دادم

گازم میده و چنگ میرنه پوستم خراشیده میشه

حیلیم لیسم میرنه و بازیگوشه

هاری یا اینجور بیماریا ندارن ن؟

از نظر من همه آدما خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه🌸 دعا کنین برام چون میگن با زبونی که گناه نکردی برات دعا شه زود تر براورده میشه 🦋 با نهایت احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم توی سایت 🙏🏼

واکسن الان حدود ۲ و نیم قیمتشه هرکدومنه مریضت نمیکنه .

مرسی

دخترم ۴ تا گربه دارهنه عزیزم مریض نمی شی ولی واکسناس رو بزن حتمابهش یا غذا خشک بده یا مرغ پخته بدون ...

یعنی چنگ میرنه و گاز میگیره موقع بازی

هاری و اینجور بیماریا نمیگیرم؟

اخه من از بچگی گربه خیلی دوست داشتم

هربار گربه های تو خیابونو میخواستم ناز کنم بهم میگفتن مریض میشی

اینم از نژاد همون خیابونیاس

گویا مامانشون رفته بود زیر ماشین

دیگهینفر چندوقت بزرگشون کرده بود که الان یکیشو ما گرفتیم

یعنی چنگ میرنه و گاز میگیره موقع بازیهاری و اینجور بیماریا نمیگیرم؟اخه من از بچگی گربه خیلی دوست داش ...

ای جان چه کار خوبی خدا خیرتون بده . نه عزیزم خیالت راحت مریضی ندارن مخصوصا الان خیلی بچه اس هیچ مریضی ندارن

ولی واکسن هاشو بزن هر وقت تونستی بخاطر اینکه خودش انگل نگیره اذیت نشه.

خاک دستشوییش هم همیشه تمیز کن عوض کن.

ولی اگه به گربه بیرون دست زدی و چنگت زد دستت رو سریع بگیر زیر آب و یک دقیقه فشار بده که اگه کثیفی داره بیرون بیاد ولی این گربه خودت حتی اگه چنگت بزنه هیچ موردی نداره

اتفاقا ابراز علاقه گربه ها با گاز و چنگه.

زن ترانه ی آرام خلقت است با دستانی از نور و دلی به وسعت دریا هرجا قدم میگذارد زندگی رنگ تازهای از عشق میگیرد