2789
عنوان

خجالت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6004 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه من خجالت نمیکشم،من حتی تشکر ام نمیکنم وظیفشه لطف نیست که

حتی یادمه هزینه چنتا از سفرامم چنتا از اکسام دادن باهم رفتید مسافرت تازه من ناراضی ام بودم

خودتونو پایین ندونید،پسر باید چند برابر وسع مالیش برای دوست دخترش چه یک ماه چه ۱۰ ساله باهاشه خرج کنه

سخت گیر باشید تو این مورد

دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.

به زشتی حضور شما تو سایت زنونه نمیرسه

هیشکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده / واسه ی یه ذره زندگی این همه نمرده ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

تو ناراحت نباش دختری که با شما بیاد بیرون خرج شارژتم میده

یه مرد که آداب رابطه بلده و دنبال حواشی نیست خودش حساب میکنه اون دخترم بلده برای همچین مردی کم نذاره

تو برو خوش باش

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

من با همسرم هم میرم بیرون خرید میکنه حس بد میگیرمو حتما سعی میکنم اولین فرصت جبران کنماینارو نمیدونم ...

باشه حالا پیکمی بازی در نیار از خودت

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

با دوستی مخالفم اصن پسری که هیچی ربطی بهت نداره چرا باید چیزی برات بخره و حساب کنه که مثل شما الان بخاد اینجوری بگه

ولی همسر ادم نه توقع نداری طرف با زن و بچش رفته بیرون زنه حساب کنه که؟ اون دیگه آقا باید حساب کنه

من با همسرم هم میرم بیرون خرید میکنه حس بد میگیرمو حتما سعی میکنم اولین فرصت جبران کنماینارو نمیدونم ...

بفرما آجی اینم مدال تقدیم شما🏅

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

هر دو تا کارشون زشته

واسه رضای خدا که نرفتین دور دور 🤐

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه