2789
عنوان

چرا ازدواج سنتی براتون عجیبه

598 بازدید | 6 پست

نمیفهمم چرا یه سریا براشون انقدر عجیبه😐😐😐😐

فکر میکنی مثل قدیم همو ندیده و نشناخته بله میدن؟

اصلا اینطوری نیست.تو ازدواج سنتی هم یه مدت حرف میزنن آشنا میشن میرن میان و... دختر عموی من فقط ۹ ماه تلفنی صحبت کردن و رفت و آمد کردن

خب ازدواج غیر سنتی هم اینجوری که از یه جایی با اون ادم آشنا میشید دیگه.مگه از اول اول اون ادم رو میشناختین؟😂😂😂نه بالاخره یه جایی همو میبینید خوشتون میاد آشنا میشید حالا دوست میشید حرف میزنید.همشون یه آغازی دارن

سنتی هم همینطوره فقط زیر نظر خانواده.واقعا من اطرافیانم ندیدم که ندیده و نشناخته بله بدن حتی تو سنتی با هم مسافرت هم رفتن خانوادگی رفت و آمد کردن پسر و دختر مدت طولانی حرف زدن.دیگه الان زیر شناخت ۶ ماهه کسی عقد نمیکنه.اونایی که زیر ۶ ماه عقد و ازدواج میکنن دیگه ربطی،به سنتی و غیر سنتی نداره کلا عجیبن و اشتباه

بعدم هم تو سنتی هم تو غیر سنتی ممکنه طرف به خاطر موقعیت با طرف مقابلش آشنا شه یا واقعا خوشش بیاد و این دلایل متفاوت تو هر دو جور ازدواج هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو سنتی بنظرم عشق نیست

هر دوستی عشق نیست من هزاران کیس اطرافم میشناسم صرفا همو میبینن خوششون میاد دوست میشن حالا بعد به ازدواج گاهی ختم میشه و گاهی نه

تعداد دوستی های از روی عشق کمه واقعا

طرف همکاره،همکلاسه،همسایه اس تو کافه و....همو میبینن تیپ و استایل خوششون میاد وارد رابطه که شدن تازه علاقه به وجود میاد

هر دوستی عشق نیست من هزاران کیس اطرافم میشناسم صرفا همو میبینن خوششون میاد دوست میشن حالا بعد به ازد ...

اونم هست ولی خاله ی من توی دانشگاهش پسره سال بالایی بود دیده واقعا هم عاشق شدن و ازدواج کردن

اونم هست ولی خاله ی من توی دانشگاهش پسره سال بالایی بود دیده واقعا هم عاشق شدن و ازدواج کردن

عشق با خوشت بیاد فرق داره ها

عشق اینه که طرف رو وارد رابطه نشده دوست داشته باشی بدون سبک سنگینش تو ذهنت

وگرنه منم اطرافم پره از زوج هایی که باهم دوست بودن و ازدواج کردن و خداروشکر خیلی هم خوشبختن