2789
عنوان

له شدن ماکارونی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دم کنی نزار .کره که بدتر شلش میکنه .مارک ماکارونی عوض شده ؟

نه همونه قبلا دم کنی نمیزاشتم.

میگی کره نزنم پس آره؟

موادش خیلی خوب درمیاد ولی ماکارونی له میشه

خودمم شک میکنم انگار اولین باره دارم درست میکنم😐

من اشپزیم حرف نداره

ولی ابگوشت وماکارونی گند میزنم😂

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

مارک ماکارانی مهمه قطر ماکارانی اندازه جوشیدن نباید زیاد یشه مثلا ماکارانی رشته ای زودتر بردار مثلا ...

خیلی خوب بود مرسی از راهنماییتون🩷

تک اصلا استفاده نکردم

این سری حتما امتحان میکنم😍

زیادنذارتوآبجوش بمونه به قطر ماکارونی نگاه کنه اگه ضخیمه مثلا۱۰دقیقه اگه نازکه ۷دقیقه بذاربجوشه بعدکه آبکشی کردی باآب سردبشور دم کنی هم لازم نیست بذارتوقابلمه درپیرکس بذاربکش شعله روپایین موادشونریزتاقشنگ ۱۰دقیقه بمونه دم بیفته وآبشم خشک بشه بعدموادشوبریزوبادوتاچنگال هم بزن ولی زیادهم نزن که له بشه

از چه بابت عزیزمم؟

ازین بابت ک وقتی تو اب روغن بریزید ماکارونی رشته هاش جرب میشه و باعث میشه وقتی مواد گوشتی و میریزید درست به خورد هم نرن و مواد لیز میخورن از رشته ها.