2821
2789
عنوان

میخوام جهیزیه بگیرم کمک😂

239 بازدید | 10 پست

سلام بچها

میشه برند وسایل برقی خونتون رو بهم بگید؟بیشتر وسایل برقی آشپزخونه مدنظرمه🙂کلا هر چیزی که واقعا ازش راضی بودینو معرفی کنین💜

سولاردام الجی هواپز فیلپس هم زن فیلپس لباسشویی الجی یخچال الجی. گاز اخوان البته من یازده سال پیش خریدم الان گاز اخوان شنیدم افت کیفیت زیادی از اینا راضی بودم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سولاردام الجی هواپز فیلپس هم زن فیلپس لباسشویی الجی یخچال الجی. گاز اخوان البته من یازده سال پیش ...

الان محصولات ال جی دیگه راحتم پیدا نمیشه جدا از قیمتش که خیلی بالاعه بیشتر تولیدات داخلی هست تو فروشگاها

عاشق حیوانات و محیط زیست🌳🌱🐜🐋 Viva la Vida

من وسایل برقیم سانی هست

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سولاردام دقیقا چیکار میکنه؟من فر و تستر دارمکافیه بنطرت؟

من توتسر چهل دو لیتر داشتم سولار همسرم خودش گرفته بود اصلا از توستر استفاده نمیکنم. ببین سولار کاریخ زدایی بخارپز گریل پخت انواع کیک برنج و ایرفرایر میکنه من همیشه ازش استفاده میکنم دست راستمه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دختر خونمم ملکه ی آشپزخونم دست راست و چپم

زودپز برقی قشنگمدورش بگردم الهی شده عصای دستم

مولتی کوکر بگیر ک هم زودپز برقی باشه هم آرامپز هم پلو پز هم کیک پز هم سوپ و جو و اینطور چیزا تو منوش داشته باشه مال من اینطوریه مارکش میدیا هست

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

دختر خونمم ملکه ی آشپزخونم دست راست و چپم زودپز برقی قشنگمدورش بگردم الهی شده عصای دستم مولتی کوکر ب ...

من دارم اصلا نتونستم باهاش کارکنم نمیدونم چطوریه

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

الان محصولات ال جی دیگه راحتم پیدا نمیشه جدا از قیمتش که خیلی بالاعه بیشتر تولیدات داخلی هست تو فروش ...

بله عزیزم برا همین گفتم من یازده سال پیش خریدم ولی راضیم

عزیزم منم در حال خرید جهیزیه ام

ایرانی نخریدم

فعلا اینارو خریدم

سرخکن فیلیپس

غذاساز بوش

چرخ گوشت کنوود

گوشتکوب برقی بوش

چای ساز کرکماز

قهوه ساز دلونگی

اتو تفال

پلوپز فیلیپس

تخم مرغ پز 😁 بلک اند دکر