2821
2789

من صورتم پر لک و چال جوش انقد وضع صورتم خراب که دیکه واقا دلم مرگ میخواد ۲۳ سالمه الان شیش ساله با این صورت دارم زندگی میکنم هیچ اعتماد به نفسی ندارم شوهرم از اون سال اول تا حالا میگه خودش درست میشه اجازه نمیده برم دکتر دیشب سر همین موضوع کلی دعوامون شد خودش میخواد دندوناشو ایمپلنت کنه ولی صورت من اصلا براش مهم نیس آدم انقد خودخواه ازش متنفر شدم

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من صورتم پر لک و چال جوش انقد وضع صورتم خراب که دیکه واقا دلم مرگ میخواد ۲۳ سالمه الان شیش ساله با ا ...

دکتر نرو برو محصولات پوستی خارجی بخر بزن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

من صورتم پر لک و چال جوش انقد وضع صورتم خراب که دیکه واقا دلم مرگ میخواد ۲۳ سالمه الان شیش ساله با ا ...

سعی کن با چیز طبیعی یکم بهش برسی وضعش شاید بهتر بشه

سرم نیاسامین بگیر دوستم صورتش سفید بود جچش زده بود افتضاححح رنگشون قرمز بود اصلا وحشتناک رو لپ هاشم زده بود بعد با جای جوش تازه ۱۸سالش بود

رفته بود میگفت دکتر سرم نیاسامین داده مرتب استفاده کرد کاملا بعد دوماه برطرف شدند

تو اینترنت بزنی چیز طبیعی خوبی میاره که واقعا موثره مثل حنا برا من خیلیی خوب بود

سعی کن با چیز طبیعی یکم بهش برسی وضعش شاید بهتر بشه سرم نیاسامین بگیر دوستم صورتش سفید بود جچش زده ب ...

حنا برای چی استفاده کردی ؟

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره

عزیزم اگرجوش دارید راکوتان مصرفکنید ب مدت3ماه

تحت نظر پزشک

دوم اینکه روتین خووب متناسب با پوستت

خواب کافی،نداشتن استرس و حذف قند مصنوعی و فست فود عالییییمیشی عالیییی

تویی که داری مشخصات من رو میخونی دعا کن به آرزویه چندین سالم برسم مرسی🥹🌷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز