2821
2789
عنوان

عطر بیلی آیلیش

2089 بازدید | 44 پست

خانما میخوام سی میلشو بگیرم نظرتون چیه کسی استفاده کرده ؟

بوش چه جوریه

خودم شهرستانم همسرم قراره بخره بخاطر همین خودم نمیتونم بوکنم

یارا

میس دیورم هستم

از کدوم استفاده کردید

نی نی یار لطفاً تایید کن امروز داره میرم خرید بلا تکلیف نباشم 😂❤️🌹

من یارا استفاده میکنم همیشه عالیه

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یارا یه بوی شیرینی داره مثل مثلا پاستیل شیرین فک کنم برا این فصل مناسب نیست

تو بهار تابشتون عطرایی ک خنکن استفاده میشه

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

یارا دوست ندارم، میس دیور خیلی دخترونه و خاصه. عطر بیلی کدومو میگی همون که بالاتنه ست من بوشو دوست دارم عامه پسنده اکثرا خوششون میاد برای کادو دادن خوبه

تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.