2789
عنوان

ژل لب حالت اردکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 47 پست
اخه خودت که متوجه نمیشی من هر کی رو دیدم موقع صحبت از نیم رخ معلوم میشه خودم هم سالها پیش زدم خوب تو ...

اينم بگم من هرگز نمیگم عمل زیبایی يا ژل خوبه و تایید نمیکنم

خودم دوس دارم اونم اصولی همین ژل صورت کسی پشت هم بزنه ژل رو ژل میاد صورت پهن ،ورمکرده،اصطلاحاً قورباغه ایی پیدا میکنه و ....خواهرم کلن نچرال منم احترام میزارم در مورد خودم راستش دوس دارم دیگ 🫠🤭

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

اينم بگم من هرگز نمیگم عمل زیبایی يا ژل خوبه و تایید نمیکنم خودم دوس دارم اونم اصولی همین ژل صورت کس ...

من خودم با تمام کارهای زیبایی موافقم خودم هم گفتم انجام دادم هم بینی عمل کردم هم ابرو کاشتم حدود ده سال پیش هم ژل لب زدم که خوشم نیومد پیرسینگ ناف هم زدم اونم خوشم نیومد

اما به نظرم چهره شیک اینجوریه که همه کار بکنی اما طبیعی و اصلا معلوم نباشه که کار زیبایی انجام دادی یعنی مشخص نشه مثلا ژل لب یا چونه زدی یا بینی ات عملی باشه

حتی یک زمانی خودم موهامو کراتینه میکردم الان دوست ندارم جون به نظرم آنقدر صافی غیرطبیعی هست

موهامو فر هم کردم

کلا تقریبا همه کارها رو خودم انجام دادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم با تمام کارهای زیبایی موافقم خودم هم گفتم انجام دادم هم بینی عمل کردم هم ابرو کاشتم حدود ده ...

عزیزم پروسه کاشت ابرو یادته ؟بنظرت 6ماه بعد کاشت و 12 ماه بعد کاشت خیلی متفاوت میشه؟6 ماه کاشت کردم هنوز یکم جای خالی هست تار ابروها هم انگار نازک

سیخ نیست جهت رویشش هم اوکی

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢