2789
عنوان

ژل لب حالت اردکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 47 پست
وای چند تا تاپیک قدیمی داشتم درباره زیبایی پیرسنگ ناف میخوندم همه جا تاپیکت بود واقعا گوگولی ادایی ه ...

😂🫂اره اون قدیما در مورد ناف حرف زدم فکر کنم از مواظبتش با اعتماد بنفس گفتم ولی بعدش هر بار رفتم دندون پزشکی بخاطر عکس مجبور شدم پیرسینگ دربیارم و گوشم حساسیت زد در آوردم 🫥

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا هنوز ژل اینا میزنن من خیال کردم مدش رفتهمبارکت باشه اسی همون لبای باریکت خیلی قشنگتر ژله دیگه ...

من دماغمم عمل کردم اما انقدر طبیعی که اصلا کسی متوجه نمیشه ....بنظرم تا وقتی کاری تابلو و مصنوعی نباشه خوبه....الانم غصه میخورم چون ژل لبام اصلا به صورتم نمیشینه....

ژل من اصلن اردکی نشده کاملا لیفت عروسکی ،يبار یکجایی زدم همه گفتن خوبه ولی بعد دو ماه دیگ يکم لب بال ...

عزیزم آنزیم زدن خطرناکه؟ درد زیاد بود؟ مارک آنزیمت میدونی؟ بافت لب آسیب میبینه؟

اگه درست نشد حتما آنزیمبزن ..خدایی خیلی زشته لبای اینجوری ..انشاءالله که درست میشه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

ژل من اصلن اردکی نشده کاملا لیفت عروسکی ،يبار یکجایی زدم همه گفتن خوبه ولی بعد دو ماه دیگ يکم لب بال ...

اخه خودت که متوجه نمیشی

من هر کی رو دیدم موقع صحبت از نیم رخ معلوم میشه

خودم هم سالها پیش زدم خوب تو اینه نگاه میکردم یا عکس خوب بود

اما چون بقیه رو دیدم چجوری میشه دیگه نرفتم ترمیم کنم جذب شد رفت

تجربه ندارین نظر ندینعزیزم درست نمیشه لب های نازک باید در چندین جلسه نیم سیسی نیم سیسی تزریق بشه تا ...

خیلی حالم بده دستش بشکنه ....الان واقعا لب های کوچیکمو میخوام ...کاش آنزیم زدن راحت باشه و بافت لبمو ازبین نبره

😂🫂اره اون قدیما در مورد ناف حرف زدم فکر کنم از مواظبتش با اعتماد بنفس گفتم ولی بعدش هر بار رفتم دن ...

منم دوازده سال پیش پیرسینگ ناف زدم یکمدت بعد دراوردم دیکه هم نزدم تا کلا از بین زفت

من هر کاری رو امتحان کردم بعد جالبه خوشم نیومده

ورم کمتر میشه

کجا زدی که اردکی در آوردن؟چون اکه به قسمت پوست تزریق بشه اردکی میشه.به لب باید تزریق کنن که حالا یا چون لب هات نازک بوده اینجوری شده یا ناشی بوده کسی که تزریق کرده

عزیزم آنزیم زدن خطرناکه؟ درد زیاد بود؟ مارک آنزیمت میدونی؟ بافت لب آسیب میبینه؟

ن اصلن درد نداشت هیالاز انگلیسی بزن همش میپره

نورامیس برند خوبی بود ولی دیگ بازار نیست تقلبیش اومد جاش نورافیل اومد. لب تو باریک باید هر سری اندازه حجم لبت تزریق بشه ک فضا باز بشه کلاژن سازی بشه

من خودم سری اول 1 سی سی زدم ،دوم رفتم یک سی سی خریدم گفت فضای لبت 6 دهم ژل فقط ، باقیش یخچال موند باز رفتم

فعلن دست نگه دار کاری نکن بزار حداقل یک ماع بگذره مشخص بشه ایشالله ک پشت لب نرفته باشه

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

اخه خودت که متوجه نمیشی من هر کی رو دیدم موقع صحبت از نیم رخ معلوم میشه خودم هم سالها پیش زدم خوب تو ...

آینهای که روبهرومه، نیم رُخم رو هم نشون میده، این همه عکس از زاویههای مختلف. کار اونقدر ظریف و طبیعی انجام شده که محاله چیزی باشه و من نبینم

تازه، اگه چیزی باشه که نه خودم ببینم نه بقیه، خب یعنی وجود نداره دیگه. این یعنی همون نشدن