2821
2789

عمل فتق داره چهارشنبه ۹ صبح به نظرتون برم عیادتش؟ چی با خودم بخرم ببرم؟ اونجا رسیدم چیکار باید بکنم کدوم بخش باید برم؟ اولین باره میخوام خانوادشو ببینم یکم معذبم به نظرتون رسیدم اونجا برم بشینم پیش خانوادش حرف بزنم باهاشون یا یه سلام علیک معمولی بکنم بعد برم پیش دوست پسرم تو اتاق؟ میدونم اگه نرم عیادتش ناراحت میشه تو فکرش میمونه و توقع داره برم

چه خانواده روش فکری داره واقعا ... خانوادش در جریانه رابطتون هست ...

موز براش ببر ...

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شکم بند طبی باید بعد عمل ببندن حدود دوتمنی هست دوست داشتی میتونی براش ببری.

کمپوت آناناس خوبه . میوه آناناس و ابمیوشم خوبه

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

کمپوت آناناس و چندتارانی بخر و خودت سوپ درست کن با خودت ببر

حالا بری جو اونجا رو ببینی خودت متوجه میشی با خانوادش باید سرسنگین باشی یا دوستانه رفتار کنی ولی در کل محترمانه و سنگین برخورد کنی بهتره

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

برای این دوست پسر بی چاک و دهن و فحاشی میخوای بری عیادت ؟عقل تو سرت هست ؟؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

برای این دوست پسر بی چاک و دهن و فحاشی میخوای بری عیادت ؟عقل تو سرت هست ؟؟

هرموقع ازت نظر خواستم و تاپیک راجبش زدم اون موقع حق داری دخالت کنی. تو تاپیکی که راجب عیادت و عمل هست نیازی نمیبینم بخوای بیای اینو بگی. در ضمن بله عقل تو سرم هست ایشون کلی ابراز پشیمونی کردن و بخاطر من رفتن دکتر تا خودشونو اصلاح کنن. منم یاد گرفتم به آدما فرصت بدم تا بعدا حسرتش به دلم نمونه و وقتی میبینم داره تلاش میکنه خودشو تغییر بده نمیام انقدر بی رحم باشم. شمام لطف کن اگه عقل داری تو تاپیکی که ازت نظر نخواستن چیزی ننویس.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز