2821
2789
عنوان

دعام کنید

105 بازدید | 4 پست

توروخدا دعا کنید یه یخچال بخرم یا حداقل از خونه مادرشوهرم اینا برم. خسته شدم از بس حرف شنیدم و بهم تهمت زدن. یدونه گوشت از یخچال کم شد مادرشوهر جلو همه همسایه ها ابرومو برد. قبول نمیکرد وقتی بهش میگفتم من دست به گوشت نزدم. اخرش مجبور شدم دست دخترمو بگیرم ببرمش خونه مادربزرگ عزیزش تا ببینه داره با مادرش چیکار میکنه جلو بچم به مادرشوهرم گفتم به جان همین بچه قسم اگه این بدونه گوشت اصلا یعنی چی من این بچه رو با نونو پنیر بزرگ کردم این تهمتا رو بهم نزن. اخزش شوهرم رف با مادرش حرف زد ارومش کرد. بعداز دوهفته تازه بزادر شوهر مجردم اوند گف گوشت رو برداشتش برد با دوستاش خورشت درس کرد. توروخدا دعام کنید تا قبل ایککه بچه دومم بیاد من یه خونه جدا تز مادرشوهرم بگیرم یا حداقل یه یچخال

شوهرم تاج سرم پادشاهم قلبم عشقم🧿

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشالا یخچال دار میشی بچتم گوشت میخوره به حق نینی تو شکمت

با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔

مرسی عزیزم ولی فعلا تو مرحله اقدامیم هنوز نینی ندالم🥺

گرمیجات بخور بچت بشه

با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔