2821
2789
عنوان

ببینید این کارای زیبایی که میخام انجام بدم زیاده رویه

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ابروهای تو حالت عادی نامرتبه خودمم بلد نیستم با ژل ابرو اینا حالت بدمبه نظرت جای فیبروز ابرو برم لیف ...

لیفت دائمی کن

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن🤌🧘♀️🎀💅🍓🪐

میدونی هزینه بلیچینگ چندت

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

جای فیبروز میکرو انجام بدهدیگه یه مو کوتاه کردن و درست کردن دندونا اسمش انگولک نیست

میکرو قشنگ تره یعنی؟

دنبال یه کاریم با ابروهام کنم فقط ضایعه زنونه نباشه نچرال دخترونه میخام

نازم هرکاری عشقت میکشه و باعث میشه "خودت"، رضایت داشته باشی و اعتماد به نفست بره بالا رو انجام بده.

اینکه کی عملیه کی نچراله رو مردم حرف راجبش زیاد میزنن هرکی هم معیار خودشو داره، پس به چنین تعریف متغییری نمیشه تکیه کرد. تو اون چیزی که خودت دوست داری و باعث میشه حس بهتری داشته باشی رو گزینش کن بقیه هم باید باهاش کنار بیان.

درضمن نه، اگر پیش دکتر خوب برید و همه اینا رو براتون خوب دربیاره اصلا ظاهر فیک و بدی پیدا نمیکنه.

.

QUOTE=413963920]بلچینگ چیه[/QUOTE]

خب سلام سلام بنده سلطان این چیزام.

بلیچینگ بعد از یه مدت میره کامپوزیت کن طرح شیشه ای.

ژل لب اوکی.

ابرو رو نه لیفت بکن .

مژه خانم تینت دائم بگن.

لبتم مدل اینایی پر رنگ بکن چون بعد یه مدت کم رنگ میشه.

کراتین مو نه.

هعی باید بری ترمیم مسخرس

میکرو قشنگ تره یعنی؟دنبال یه کاریم با ابروهام کنم فقط ضایعه زنونه نباشه نچرال دخترونه میخام

اره میکروبلید نچراله من دوبار انجام دادم. حالا فارغ بشم احتمالا برم میکروکاشت بزنم شایدم تا اونموقع نظرم عوض شد نمیدونم خیلی مودی ام🥲

تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز