2789
عنوان

انرژی زنانه🎀

742 بازدید | 18 پست

اصلا انرژی زنانه ندارم صدامو سعی نمیکنم نازک کنم با عشوه حرف نمیزنم تند تند صحبت میکنم خیلی میخندم قرار اول گرم میگیرم صحبت میکنم شوخی میکنم وایییی انگشتامو میشکونم صدا بده کافه خیلیییی کم رفتم ی سری چیزا کلا نمیدونم چیه تو منو کافه و رستوران😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکم ناز به خرج بده

ضایع بازی نه ها

از کلامت شروع کن آروم و شمرده و خانومانه صحبت کن،دایره کلماتت رو افزایش بده،هرسخنی رو بیان نکن

با لطافت رفتار کن

استایل خانومانه بزن

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

منم همچین حسی ب خودم دارم

ولی همه بهم میگن با عشوه راه میری و ناز داری😐😂

❗️لطفا تاپیکای منو به حاشیه نکشید ، اگه با شخصی مشکل دارید تاپیک بزنید و هرچقدر ک دوس داشتید اونجا تیکه بندازید بهش ، اه❗️رنج نباید تو را غمگین کند ! این همان جایی است که اکثر مردم دچار اشتباه می شوند ، رنج قرار است تو را هوشیارتر کند، به این که زندگیت نیاز به تغییر دارد.{👤یونگ}این چندمین کاربریمه ، عضو جدید نیستم سیسیا💅🏻دلبران دل میبرند ، جان برده ای تو ..💍🩵

والا نمیدونم انرژی زنانه چ جوریه ولی همه میگن تو خیلی انرژی زنانه داری فکرکنم با انجام دادن کارای زنونه و لباسای زنونه پوشیدن خود به خود این انرژی تقویت میشه مثلا کفش پاشنه دار استفاده از رنگای شاد دامن و پیرهن پوشیدن غذا درست کردن ب خودت رسیدن و این چیزا من خودم زیاد ارایش نمیکنم اما همیشه ابروهامو مرتبه به پوسدم میرسم موهام مرتبه و کلا لباسای اینجوری بیشتر دوست دارم دیگه نمیدونم حتی مثلا کاشت ناخون اینام ندارم فقط ناخونای پامو لاک میزنم و همیشه مرتبشون میکنم

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

اين انگشت شكستن واقعا يجوريه! از بچگي نشونه قبل از شروع دعوا بوده😂 ميشكنه و ميره واسه كتك كاري

واییی دهنتتت🤣🤣

دوستان کاربری دست دونفر هست به خاطر همین موضوع تاپیک ها ممکنه کاملا با هم متفاوت باشه

والا نمیدونم انرژی زنانه چ جوریه ولی همه میگن تو خیلی انرژی زنانه داری فکرکنم با انجام دادن کارای زن ...

دقیقا همینطوره

وقتی ب خودت میرسی حس بهتری داری و در نتیجه جذاب تری و انرژی زنانه بالاتری داری

❗️لطفا تاپیکای منو به حاشیه نکشید ، اگه با شخصی مشکل دارید تاپیک بزنید و هرچقدر ک دوس داشتید اونجا تیکه بندازید بهش ، اه❗️رنج نباید تو را غمگین کند ! این همان جایی است که اکثر مردم دچار اشتباه می شوند ، رنج قرار است تو را هوشیارتر کند، به این که زندگیت نیاز به تغییر دارد.{👤یونگ}این چندمین کاربریمه ، عضو جدید نیستم سیسیا💅🏻دلبران دل میبرند ، جان برده ای تو ..💍🩵

من نه تنها ناز و عشوه ندارم بلکه بدم میاد داشته باشم من کلا دوست داشتم پسر بودم و تلاشی برای زنانگی بیشتر نمیکنم بیشتر دنبال پول دراوردن و راست و ریس کردن زندگی هستم تا زنانگی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...