2821
2789
عنوان

توده در سینه

983 بازدید | 35 پست

سلام خانوما

خواهش میکنم هرکی تجربه داره بگه من ۲۹ سالمه مجردم

رفتم سونو برای چکاپ سینه توی هر دو سینم کیست دارم و یه توده فیبروادنوم کوچیک تو سینه چپم که نوشته B:lll

گفت خوش خیمه توسینه اکثر خانوما هست شیش ماه دیگه برم چکاپ من ترس از بیماری دارم هرچی خواهش کردم بیوپسی بده نداد گفت اگه لازم بود میدادم! دکتر زنان هم همینو گفت

کسی هست از این نوع توده تو سینش باشه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من توی ریم دارم هی سرفه میکنم تنگی نفس میگیرم دکتر رفتم قرص داد و..ولی خوب نشدم🥴

ستاره هستم🩵💫 من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

عزیزم استرس نگیر بایردزش سه هست و امکان بدخیمی و سرطان تقریبا صفره اگ بایردزش چهار یا پنج میبود بایوپسی نیاز بود الان در کمال ارامش از قرص های جلوگیری استفاده نکن چون استروژنش باعث افزایش سایز توده میشه ویتامین E و گل مغربی دکترت داده حتما اونارم استفاده کن قرار نیست جذب شه ولی از افزایش سایز جلوگیری میکنه این مراقبت ها اصلا چیز خطرناکی نیست برای خیلی ها اتفاق میوفته و وابسته به هورمون های فرده ممکنه نزدیک تخمک گذاری یا پریود دردناک بشه یا وقتی لمس میکنی حس کنی بزرگ تر شده بهترین زمان برای پایش تغییراتش دو سه روز بعد از اتمام پریوده

فقط کپسول گل مغربی میدن برای کیست ن توده .چون توده کوچیک نمیشه ولی کیست چرا .

کافئین حرص وجوش اینچیزا باعث درد وحساسیت سینه میشن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بستگی به سایز داره. زیر 3سانت باید پیگیری بشه. جراحی نیاز نداره.

گرید3 هم خوش خیمه و پیگیری نیاز داره.

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

سلام بله من 28 سالمه و از 19 سالگی کیست و توده خوش خیم دارم

هر شش ماه چکاپ میدم

پزشک که باهات تعارف نداره

وقتی میگه خوش خیمه یعنی چیزی نیست فقط باید مدام چکش کنی ول نکنی به حال خودش. سبک زندگیت رو هم تغییر بدی موثره در از بین رفتنش مول ورزش استفاده از غذا پر فیبر و انتی اکسیدان ها

قرص گل مغربی هم بی ضرر و موثر در کوچیک کردنشه که تو کل جهان مصرف میشه در این خصوص

یک عدد دانشجوی طب🌿