2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برید یه کافه جدید

رستوران جدید

یه طبیعت کنار شهرتون

یه تفریح جدید خلاصه بیارید تو رابطه

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

شاید مودتون اومده پایین نمیتونین قرار بذارین شاید همو دیدین بهتر شد؟

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

سلام

اگه دختری یه پسر مودب قیافه متوسط و وضع مالی متوسط و لیسانس و خانودتا اروم و مهربون ترجیح بده به پسر پررو سرزبون دار و قیافه خیلی معمولی و دیپلمه و خیلی زبون باز خانوادتا چرا باید سرزنشش کنن؟؟

دلیلشم این خودم پرجنب و جوش بودم اروم نخواستم

بگین

من فکر میکنم این روزا اکثرا کم حرف میزنن چون واقعا اوضاع بهم ریختس منم با پارتنرم صحبت نمیکنیم زیاد چند روز یکبار پیام میدیم چون واقعا اون که خیلی داغونه از لحاظ شغلش و کار و اینا

منم حال و حوصله ندارم

آقای محترم درخواست نده. واقعا چرا درخواست میدی ؟ آخه من و تو در اینجا چه صحبتی میتونیم باهم داشته باشیم؟ خجالت هم خوب چیزیه هاااا ، 99 درصد اینجا خانم هستن شما چیکار میکنید اینجا آخه ؟ مثل خاله زنکا وسط بحث و صحبت های خانوما هستید.

ما هم گاهی حرف کم میاریم یا من از داداش کوچیکم میگم یا اون از حال خواستگارم میپرسه😂

شاید از سرد شدن هم نیست و سرتون شلوغه

چند روز مشغول باش و ارتباطت رو کمتر کن

یا یه کاری کن یه ماجرایی برای تعریف کردن درست شه مثلا تفریحی یا کتابی بخون یا فیلمی ببین و بعد براش تعریف کن که ببینی مشکل نبود حرفه یا چیز دیگه

متعهد به عشق